Black Ranchu
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 10:46
MAŞALLAH abi, baya hızlı büyüyorlar yahu ne veriyorsun bunlara
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 11:55
Çok güzel ve nizamiye yakın balıklar çıkacak gibi, birkaç tanesinin sırt kıvrımı çok iyi birde kuyruk açısı yakalarlarsa mükemmel olur.
Tebrik et butonunun yanında size özel Abidin acun u tebrik et butonu koyulsa yeridir abi.
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 12:04
[QUOTE=kralexxx]
Çok güzel ve nizamiye yakın balıklar çıkacak gibi, birkaç tanesinin sırt kıvrımı çok iyi birde kuyruk açısı yakalarlarsa mükemmel olur.
Tebrik et butonunun yanında size özel Abidin acun u tebrik et butonu koyulsa yeridir abi.
[/QUOTE]
Teşekkürler Hasan Bey, bende ne çıkacağını merak ediyorum, özellikle hızlı büyüyenler sanırım turuncu renk olacak, bazılarıda turuncu beyaz gibi.
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 12:04
Çok şeker bunlar :) kafası sivri olmayanlar daha hoş gözüküyor
Bu arada Abidin bey, Allahın emri Peyganberin kavliyle bir iki tane yavruya talibim ;)
Bu arada Abidin bey, Allahın emri Peyganberin kavliyle bir iki tane yavruya talibim ;)
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2014 12:27
[QUOTE=ENGİN06]Çok şeker bunlar :) kafası sivri olmayanlar daha hoş gözüküyor
Bu arada Abidin bey, Allahın emri Peyganberin kavliyle bir iki tane yavruya talibim ;)[/QUOTE]
Bu arada Abidin bey, Allahın emri Peyganberin kavliyle bir iki tane yavruya talibim ;)[/QUOTE]
Tabiki Engin Bey, görmeye beklerim
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 12:14
Abicim son durum nasıl canavarların kişisel genel gelişimlerini merak ediyorum
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 16:30
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 16:42
Maşallah bücürler capcanlı duruyor, ayrıca şu discusun yanındaki ranchu mu ?
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 16:45
[QUOTE=ENGİN06]Maşallah bücürler capcanlı duruyor, ayrıca şu discusun yanındaki ranchu mu ?[/QUOTE]
Abidin Acun 2014-07-08 10:48:49
Evet Engin bey, o da ranchu.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 17:06
[QUOTE=Abidin Acun][QUOTE=ENGİN06]Maşallah bücürler capcanlı duruyor, ayrıca şu discusun yanındaki ranchu mu ?[/QUOTE]
Evet Engin bey, oda ranchu.
[/QUOTE]
Hey maşallah aslan parçasıymış o da ya , benim en kısa zamanda sizi ziyaret etmem lazım
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 08:26
Üstadım eski video makineleri film ile çalışıyordu 0:18 sn. eski bir video makinesi ile çeksen anlardım adamın filmi yok derdim.Ama azıcık ucundan da olsa görsünler demişsin.Allah razı olsun bu yavrular da 2-3 aya kalmaz anaçları gibi olurlar senin elinde.Emeğine sağlık Abidin abi discus yavruların da az da olsa görmüş olduk fotoğraf da.Maşallah nazarım değmesin.
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 10:24
maşallah tebrik ederim sizi. 3 yıl sonra ilk günki gibi aynı hevesle yeni tank kurup haftalardır balıksız bekleyince insan imreniyor :)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 10:25
[QUOTE=|BuRaK|]maşallah tebrik ederim sizi. 3 yıl sonra ilk günki gibi aynı hevesle yeni tank kurup haftalardır balıksız bekleyince insan imreniyor :) [/QUOTE]
Neden haftalardır balıksız bekliyorsunuzki ?