BLUE ZAİRE MOBA
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 15:51
otoğraf:
Boyut (cm): 160*60*60
Kapasite (litre): 576 LT
Canlılar: 4 ADET BLUE ZAİRE MOBA
Malzemeler:ARAGONİT KUM , 70 KG KAYA , EHEIM PROF. DIŞ FİLTRE , EHEIM 500 WATT ISITICI
Akvaryum Bakımı: AYDA BİR DİP ÇEKİMİ
Kullanılan Yemler: DAİNİCİ , SERA'NIN ÜRÜNLERİ , CANLI YEM OLARAK KARİDES
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: CHICLED LAKE SALT , SERA AQUATAN , KAYA TUZU , TANGANİKA BUFFER .
mecomeco 2012-01-23 12:46:44
Boyut (cm): 160*60*60
Kapasite (litre): 576 LT
Canlılar: 4 ADET BLUE ZAİRE MOBA
Malzemeler:ARAGONİT KUM , 70 KG KAYA , EHEIM PROF. DIŞ FİLTRE , EHEIM 500 WATT ISITICI
Akvaryum Bakımı: AYDA BİR DİP ÇEKİMİ
Kullanılan Yemler: DAİNİCİ , SERA'NIN ÜRÜNLERİ , CANLI YEM OLARAK KARİDES
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: CHICLED LAKE SALT , SERA AQUATAN , KAYA TUZU , TANGANİKA BUFFER .
Kusturduğum dişi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 16:20
Abdülmecit bey hayırlı olsun akvaryumunuz gayet şık ve sade olmuş bence bazıları frontosa akvaryumlarına boru tarzı malzemeler koyuyolar benim hiç hoşuma gitmiyor bence böylesi hem daha doğal hemde daha şık oluyor tekrar hayırlı uğurlu olsun yavruda almışsınız e daha ne istenir (:
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 21:39
Tebrikler Abdülmecit kardeşim yavrularınızla birlikte sağlıklı keyifli tanklar dilerim.Mobaların renkleri tam oturmamış mı çözemedim renk olayını ?
Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2011 17:37
[QUOTE=seboli]Hayirli olsun kardesim.Nice saglikli yavrular dilerim.[/QUOTE]
[QUOTE=ufuk78]Abı hayırlı olsunda ben anlayamadım erkek balıkta mobamı ?[/QUOTE]
[VID]http://www.dailymotion.com/video/xhancu_frontoza-blue-zaire-moba_animals[/VID]
Teşekkür ederim Sebahattin kardeşim.
[QUOTE=ufuk78]Abı hayırlı olsunda ben anlayamadım erkek balıkta mobamı ?[/QUOTE]
Moba Ufuk Bey.Resim net çıkmadı.
Balıkları geçen sene aldığımda ilk 15-20 gün yeme alışmaları için tropheuslarla beslemiştim.
Bunlarda eski akvaryumdaki resimleri
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2011 01:02
[QUOTE=ufuk78]Abı hayırlı olsunda ben anlayamadım erkek balıkta moba mı? [/QUOTE]
Merhabalar,
Baştan 3'üncü fotoğrafdaki balık erkek balığınız mı?
Daha net resmi varsa görmek isterdim, biraz fazlaca kafa yapmış gibi görünüyor. Resim kalitesinin düşük olmasından olabilir.
Merhabalar,
Daha net resmi varsa görmek isterdim, biraz fazlaca kafa yapmış gibi görünüyor. Resim kalitesinin düşük olmasından olabilir.
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2011 02:23
[QUOTE=murathan]
[QUOTE=ufuk78]Abı hayırlı olsunda ben anlayamadım erkek balıkta moba mı? [/QUOTE]
Merhabalar,
[/QUOTE]
Merhabalar,
[/QUOTE]
Evet erkek balığım.Kaliteli bir kamerayla çekim yapıp akvarist arkadaşlarla en kısa zamanda paylaşıcam.