Breezerim
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 01:41
Breezeriniz sağlıklı görünüyor. Sanki poz vermeye gelmiş akvaryumun kenarına :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 04:53
[QUOTE=chikled]Breezeriniz sağlıklı görünüyor. Sanki poz vermeye gelmiş akvaryumun kenarına :)[/QUOTE]
Yok o bana kizgin Satosunu aldim elinden, hemen gizlenecek bir yer bulamadi ondan bana sinirli bakislar
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 15:06
Üzmeyin balığınızı okadar. Neden ayırdınız?
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 16:46
[QUOTE=chikled]Üzmeyin balığınızı okadar. Neden ayırdınız?[/QUOTE]
Eski akvaryumun halinin resimlerini koydugumda okadar çok tepki aldimki akvaryumunuz yapay diye valla taslayacaklar diye korktum biran
Bende daha dogal bir görünüm olsun istedim zaten saklanacagi bir yer buldu bitkilerin arkasi. Ama ben onu çok seviyorum ya daha çok göz önünde olsun istiyorum. Birde çok büyümüstü bacardiyle (çöpcüm olur kendisi) beraber ayni minik satoya giriyorlardi valla oraya sIKISIP birdaha çikamayacaklar diye korktum o yüzdende çikardim.
Bende daha dogal bir görünüm olsun istedim zaten saklanacagi bir yer buldu bitkilerin arkasi. Ama ben onu çok seviyorum ya daha çok göz önünde olsun istiyorum. Birde çok büyümüstü bacardiyle (çöpcüm olur kendisi) beraber ayni minik satoya giriyorlardi valla oraya sIKISIP birdaha çikamayacaklar diye korktum o yüzdende çikardim.
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 16:51
Bitkiniz plastik mi canlı bitki mi? eğer plastik se çıkarmanızı ve canlı bitki koymanızı tavsiye ederim vatozlar bitki üzerindeki yosunları severek yiyorlar :)
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 17:01
[QUOTE=mightymurat]Bitkiniz plastik mi canlı bitki mi? eğer plastik se çıkarmanızı ve canlı bitki koymanızı tavsiye ederim vatozlar bitki üzerindeki yosunları severek yiyorlar :) [/QUOTE]
Oooo bisürü canli bitkim var istemedigi kadar, plastik bitkiyi süs diye koydum önce koymayacaktim ama nasil duracak diye merak ettim.
Daha baliklari koymamistim önce 2 saat 2 tane filtreli çalistirdim.
Amcam vatozumu benden istemeye basladi bunlar burada çok pahaliymi breezerin akvaryumcuda fiyati 30 euro büyüdükce fiyati artiyormus, Bacardiyi gördükten sonra Breezer bana çok sevimli gelmeye basladi.
Bir baliktan bukadar korkacagim aklima bile gelmezdi.
Bacardi:
Daha baliklari koymamistim önce 2 saat 2 tane filtreli çalistirdim.
Amcam vatozumu benden istemeye basladi bunlar burada çok pahaliymi breezerin akvaryumcuda fiyati 30 euro büyüdükce fiyati artiyormus, Bacardiyi gördükten sonra Breezer bana çok sevimli gelmeye basladi.
Bir baliktan bukadar korkacagim aklima bile gelmezdi.
Bacardi:
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 17:32
Vatozun leopar vatoz ayrıca çok hızlı büyür. Çöpçünde pek bulunan bir değil kıymetini bil ayrıca ikiside çok sevimli
Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2009 18:01
[QUOTE=Batuaydin]
Vatozun leopar vatoz ayrıca çok hızlı büyür. Çöpçünde pek bulunan bir değil kıymetini bil ayrıca ikiside çok sevimli
[/QUOTE]Vallaha sinir etti o çöpcü beni milletinki ortalikta gezer görünür benimkiler gizlenecek yer arar kime çektiler bilmiyorumki.
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2009 19:57
[QUOTE=atilimkanatli]
O vatoz mu 30 euro ?
[/QUOTE]Evet biraz büyügünü gördüm 50 euroydu iyiki küçükken almisim yoksa verecektim 30 euroyu