Brichardi Akvaryumu(Yeni foto 2. sayfa)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 18:51
Fotoğraf:
Boyut (cm):45x40x40
Kapasite (litre):72
Canlılar:Brichardi eklenecek.
Malzemeler:100w ısıtıcı,iç filtre,15w daylight aydınlatma.
Akvaryum Bakımı:Henüz yapılmadı.
Kullanılan Yemler:Henüz yok
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Arkadaşlar 1 hafta içinde 6-7 adet Brichardi yavrusu eklenecek.Dekor konusunda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Sizce daha kaya eklemelimiyim?Yavrulardan eş çıktığında diğer balıklar akvaryumdan çıkarılacak.
Şimdiden Teşekkürler..
tootpick 2010-09-02 20:55:53
Boyut (cm):45x40x40
Kapasite (litre):72
Canlılar:Brichardi eklenecek.
Malzemeler:100w ısıtıcı,iç filtre,15w daylight aydınlatma.
Akvaryum Bakımı:Henüz yapılmadı.
Kullanılan Yemler:Henüz yok
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Arkadaşlar 1 hafta içinde 6-7 adet Brichardi yavrusu eklenecek.Dekor konusunda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum.Sizce daha kaya eklemelimiyim?Yavrulardan eş çıktığında diğer balıklar akvaryumdan çıkarılacak.
Şimdiden Teşekkürler..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 19:00
Gerçekten çok güzel olmuş, tebrikler. Dekor gayet yeterli, daha fazla kaya eklemenize gerek yok. Tabi siz daha koymak isterseniz bir sakınca yok 6-7 adet yavru Brichardi eklemek yerine ben olsam direk büyük boy bir çift Brichardi yada Daffodil eklerdim. Yavrudan büyütüp eş tutturmak istiyorsanız 6 adet yeterlidir.
Kumunuzun türü ne acaba ? Tam aradığım kum çeşidi, nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim ?
Kumunuzun türü ne acaba ? Tam aradığım kum çeşidi, nereden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim ?
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2010 21:09
Murat kardeşim eninde sonunda brichardi yaptın tankı.Bir daha diyorum o tankta brichardi olmaz kribensisdende aynı zevki alırsın.Ama yinede sen bilirsin.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 10:10
[QUOTE=tootpick] Kribensilere bir türlü ısınamadım.Şansımı denemek istiyorum. [/QUOTE]
Brichardi olmaz dememin sebebi hacim değil boyudur.Aslında illaki çift besleyeceğim dersen bir çift melek çok iyi olur yükseklikde iyi.Birde brichardiden yavru alınca başa çıkamazsın o tankda.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 15:24
Hayırlı olsun, endişelenmeyiniz. Bricardiler burada olur. Yavrularını satar/takas ederek sorun yaşamazsınız.
SaRCoPhiLiuS 2010-07-10 00:10:40
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 20:07
Güzel olmuş hayırlı olsun 1 çift brikardi için uygun bir tank bence çok zevkli balıklardır kolay gelsin...
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 00:03
Oldukca güzel bir tank olmuş. Dekor konusuda yerinde ne eksik, ne fazla. brikardiler için en az 70 LT yeterli olucaktır zaten.( Nacizane Fikrim )
Sağlıklı Balıklar Dilerim.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2010 00:10
Kaliteli markaların kaliteli yemleri. Bricardiler etçildir ve hemen hemen her yemi afiyetle yerler.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2010 11:22
Maşallahları var yavrularda kıpır kıpır hayırlı olsun