Brichardi Kafasını titretiyor
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 10:43
Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum.
1 çift brichardim var.yaklaşık 5-6 cm boyunda bazı zaman çok garip şekilde kafasını titretiyor. alzaymır falan mı acaba ?
1 çift brichardim var.yaklaşık 5-6 cm boyunda bazı zaman çok garip şekilde kafasını titretiyor. alzaymır falan mı acaba ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 17:41
Benimde yunuslarim vardı, kafa sallıyorlardı.Bu bir tür hastalıkmış. Kaya tuzu iyi geliyor,1-2 avuç atın.Ramirezi 2009-11-10 18:27:34
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 18:02
Arkadaşlar bu arada buna bir çeşit kur dansı diyebiliriz.Brichardi yavruların geliyor
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 21:20
Buna dış parazit belirtisi diyebilirz.Arkadaşında dediği gibi kaya tuzuyla halledebilirsin.Fakat arkadaşın dediği gibi 1-2 avuç değilde akvaryumunuzun ölçülerine uygun miktarda atın daha sağlıklı olacaktır.Kolay gelsin...sodos 2009-11-09 21:22:14
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 02:42
Dış parazitte balık oraya buraya sürtünür.. Kafasını sağa sola titretmesi kur yapmasıdır.. Yakında dişi yumurtlar... Akvaryuma ilaç, tuz vs birşey atmayın...
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 16:56
Akvaryumcularin bazilarinda satiliyor.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 16:57
Arkadaşlar bence hemen müdahale etmemeli çünkü brichardi kur yapıyor olabilir.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 17:51
Arkadaşlar biri dişi diğeri erkek mi bilmiyorum ayırt etmeye çalıştım ama biraz acemiyim. Sağa solada sürtünüyolar çok garip kafaları titriyor parazit heralde ama ya kur yapıyolarsa ? :S