Brichardi ve Leleupi akvaryumum
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2016 01:16
[IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/34415_291020160116381.jpg[/IMG]
Kendinden motorlu bombeli 100 litrelik akvaryumda 4 brichardi 2 leleupi besliyorum. Tüm dekorlar benim denizden çıkardığım şeylerden oluşuyor. Hepsini kaynattım ve uzun süre kovada tatlı suda tuttum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Kendinden motorlu bombeli 100 litrelik akvaryumda 4 brichardi 2 leleupi besliyorum. Tüm dekorlar benim denizden çıkardığım şeylerden oluşuyor. Hepsini kaynattım ve uzun süre kovada tatlı suda tuttum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2016 07:40
Tuzlu su akvaryumu olsa içine bir müren koysanız efsane olurmuş, amfora parçası o derece güzel durmuş.Değişik bir tasarım, fakat 100 lt elinizdeki tüm balıklar için az.Ya brichardileri elinizde tutun ya da leleupileri.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2016 08:26
[QUOTE=sansiro78][IMG]https://www.akvaryum.com/akvaryumum/fotolar/34415_291020160116381.jpg[/IMG]
Kendinden motorlu bombeli 100 litrelik akvaryumda 4 brichardi 2 leleupi besliyorum. Tüm dekorlar benim denizden çıkardığım şeylerden oluşuyor. Hepsini kaynattım ve uzun süre kovada tatlı suda tuttum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum[/QUOTE]
Balıklarınız bu tanka uygun değil. 2 türden birini çıkartırsanız daha sağlıklı olur . Ayrıca tankınıza kum ve kaya harici meteryal kullanmamanızı tavsiye ederim.
Kendinden motorlu bombeli 100 litrelik akvaryumda 4 brichardi 2 leleupi besliyorum. Tüm dekorlar benim denizden çıkardığım şeylerden oluşuyor. Hepsini kaynattım ve uzun süre kovada tatlı suda tuttum. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum[/QUOTE]
Balıklarınız bu tanka uygun değil. 2 türden birini çıkartırsanız daha sağlıklı olur . Ayrıca tankınıza kum ve kaya harici meteryal kullanmamanızı tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2016 03:19
1 çift leleupi yada brichardi koyarsanız daha verimli olacaktır o hacimde. Daha doğal bir görünüm için incileri çıkartmanızı tavsiye ederim, yapay bir görünüm vermiş.