Brichardiler 2. batın
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2007 22:47
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 07:17
erkin kardeş gözün aydın. ilk batın yavruları tamamen o tankın içinden almanı tavsiye ederim.aksi taktirde anne ve baba gelen yavrulara yer açmak için önceki yavruları öldürüyor.geç kalmadan önlemini alırsan acı yaşamazssın aksi taktirde kaçınılmaz sona kendini hazırla.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 10:48
Selam Hemşo, öncelikle hayırlı olsun.Ben yumurtaları salyongozlara yedirdikten sonra tekrar yumurtladı balıklarım.Şimdi akvaryumda 2 yetişkin ve 20 yavru var.Bende sana obur yavruları almanı tavsiye ederim.Ama Denizli'de bu boyda o yavruları alacakların pek sanmıyorum ama sen yine de bi dene derim.Eger alırlarsa bana da haber verirsen sevinirim.
Sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2007 23:03
Erkin Bey tebrik ederim...Ana sayfada konu başlığını görünce kendi kendime 'Bu kesin Erkin Bey'in balıklardır!'' dedim. :) Amanın bu ne hız!!! :)) İlk yavrular çıktığında konuşmalarımızı hatırlıyorum da... Darısı bizim de başımıza... Bence ilk yavrular için güzel bir tank yapın şöyle geniş bir şey ve onları oraya alın. Sonra da Brichardi kolonisini seyretmenin tadını çıkarın... Gelişmeleri bekliyoruz. Görüşmek üzere... sailor499 2007-06-20 23:03:47