Brikardi akvaryumu.
Gürcan bey akvaryumunuz inanılmaz güzel, sade ve doğal. Tek kelimeyle süper bir akvaryum kurmuşsunuz, tebrik ediyorum.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Rıdvan ve Selman bey çok teşekkürler.
Saygılarımla...
Balıkların gelişimini gösteren birkaç foto.
Bunlar son versiyon
Arkadaşlar beğenmenize sevindim çok sağolun akvaryuma sığmayana dek bu balıkları besleyeceğim , daha sonra eşe dosta veririm artık .Hoşçakalın.
[QUOTE=castrole] Gürcan bey brichardileriniz çok saðlýklý ve türünün güzel örneklerinden.Vallahi yeni yavrularda geliyo maþallah nazar deðmesin.Brichardiler yavrularý büyütüyor ama beslemeyi onlara býrakýrsak aylarca yavrular çok büyüyemiyormuþ.Siz nasýl bir yöntem kullanýyorsunuz?Anne ve babalarýnýn onlarý beslemesine artemia gibi yemler vererek takviyede bulunuyormusunuz?Þu an akvaryumumda bi canavar var ama onunlada çok iyi anlaþýyoruz.Çok soru sordum ben [/QUOTE]
Sn. Alas teşekkürler ben elimden geldiğince çok artemia vermeye çalışıyorum bazı günler iki hatta üç kere verdiğim oluyor ve bitkisel yemlemeyide ihmal etmiyorum haftada 5 gün artemia veriyorum diyebilirim , istediğiniz gibi sorabilirsiniz bilgim ölçüsünde cevap vermeye çalışırım .
Hooşçakalın.
Hüseyin bey teşekkürler beğenmenize sevindim , Brikardi kesinlikle oldukça zevkli bir tür yanına başka tür eklemenizi tavsiye etmem .
Daffodil beslemedim ama okuduklarımda yola çıkarak söyleyim Brikardi ile fazla fark yok (davranış açısından) hangisini daha çok beğeniyorsanız ondan besleyin derim.
Brikardi ile Daffodil aynı akvaryumda olmaz olursa melezlenme olur buda iyi bi durum değil.
Hoşçakalın.