Brillant Blue Turkuazlar ile Discus Yolculuğum
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 13:08
Emeğine sağlık Burak ,balıklar sana gelişinden bu güne epey yol katetmişler.Tebrik ederim seni ve azmini.Sağlıklı yüzdürdüğün yavrularını görmek ümidiyle. DoGaN 2010-03-24 13:09:33
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 12:07
Discularların formları çok güzel görünüyor. Yakında bende başlıyorum discusa. Yakın dediysem en az 3 ayı var Sağlıklı balıklar diliyorum. Umarım yakın zamanda yavruları da görürsün.
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2010 13:03
İnşallah bende bu başlık altından paylaşmayı umuyorum.Yumurtaları%60 mantarlaşmış durumda 48 saat oldu 80 civarı yumurta sağlam gözüküyor.Eğer bu geceye kadar sayı değişmezse bu süreden sonra umarım yumurtalar açılacaktır.Güzel haberler ile dönerim inş.:)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2010 01:44
Burak kardeşim azmin elinden ne kurtulmuş. Disk lerin çok sağlıklı gözüküyor, işallah yavrularıda görürüz.
Ha buarada bana verdiğin snow lar iki katına ulaştılar diskus deyil komando bunlar mubarek nerdeyse yemi zıplayıp elden kapıcaklar. Tekrar teşekkürler. Senin sözünün eri birisi olduğunu biliyorum burdan bana söz ver ilk yavrulardan ANTALYA ya istiyorum.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2010 15:40
Teşekkür ederim snowların fotoğrafını bi ara yollarsan memnun olurum merak ettim kerataları..:)Ankara suyunda yetişti o balıklar bırakta komando olsun.
Bu arada bütün yumurtalar mantarlaştı 3-4 tanesi kuyruk sallıyordu dün akşam ne oldu bilmiyorum.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 11:40
[QUOTE=burak_06]Teşekkür ederim snowların fotoğrafını bi ara yollarsan memnun olurum merak ettim kerataları..:)Ankara suyunda yetişti o balıklar bırakta komando olsun.
Bu arada bütün yumurtalar mantarlaştı 3-4 tanesi kuyruk sallıyordu dün akşam ne oldu bilmiyorum.
[/QUOTE] Olur müsait olduğumda çeker koyarım komandoların resimlerini.
Geçmiş olsun bidahaki sefere işallah .
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 16:56
Balıklar dün tekrar yumurtladılar,suyu hazırlayamamıştım tam ama bakalım kısmet bu sefer kaçtane larva göreceğiz geçen sefer sayı 3-4 tü.Akşam fotoğraf ve videolarını paylaşırım.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 20:14
Çok güzeller burak abi nazar değmesin
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 21:01
[QUOTE=soysaldi_06] Çok güzeller burak abi nazar değmesin [/QUOTE]
Yaklaşık olarak 24 saat oldu şu an için mantarlaşan yumurta yok..:)
Teşekkür ederim ibrahim daha güzelleri senin olsun.
Fotoğraflar:
Yaklaşık olarak 24 saat oldu şu an için mantarlaşan yumurta yok..:)
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 22:23
40.saat sizin için çatlama saatleri demek,bu sefer çıkarırsınız inşallah çok güzel bir duygu onların sırta geçişleri ve o anlardaki yaşanan heyecan.