(B.saray)Tropheustan vazgeçememek ? :)
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 14:07
Krizaların yeri bende hep ayrıdır. Maşallah çok güzeller. Akvaryumlarımı cogaltirsam mutlaka tekrar bakıcağım balıklar arasında 1 numara :D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 18:17
[QUOTE=predator]Krizaların yeri bende hep ayrıdır. Maşallah çok güzeller. Akvaryumlarımı cogaltirsam mutlaka tekrar bakıcağım balıklar arasında 1 numara :D[/QUOTE]Beğenmenize sevindim. Kesinlikle beslenip zevk alınacak türler arasındalar.
[QUOTE=siyi] Maşallah. Balıklarınızın özellikle bantları çok güzel gözüküyor. Hayırlı balıklar...[/QUOTE] Teşekkürler Trabzona selamlar . En güzelleri sizlerin olması dileklerimle.
[QUOTE=siyi] Maşallah. Balıklarınızın özellikle bantları çok güzel gözüküyor. Hayırlı balıklar...[/QUOTE] Teşekkürler Trabzona selamlar . En güzelleri sizlerin olması dileklerimle.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 22:33
[QUOTE=_rammstein_]
[QUOTE=efemert1907]MAŞALLAH kardeşime nazar değmesin İNŞALLAH alırsın yavru.
[/QUOTE] Çok saol abi en güzelleri senin olması dileklerimle.
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=yiOIOKYEWL0[/VID] Yeni çekimlerden biridir. Video kalitesini 1080 de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim . Zevkler ve renkler tartışılmaz kanımca sizce ? [/QUOTE]
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=yiOIOKYEWL0[/VID] Yeni çekimlerden biridir. Video kalitesini 1080 de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim . Zevkler ve renkler tartışılmaz kanımca sizce ? [/QUOTE]
Hangisi daha güzel karar veremedim Stein um Stein yaşam tarzı gibidir.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 22:45
Maşallah kardeşim alıklar gerçekten çok güzeller bol yavrulu günlere.
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 22:59
[QUOTE=ÇetinDemircan]
[QUOTE=_rammstein_]
[QUOTE=efemert1907]MAŞALLAH kardeşime nazar değmesin İNŞALLAH alırsın yavru.
[QUOTE=sisligöl]Maşallah kardeşim alıklar gerçekten çok güzeller bol yavrulu günlere.
[/QUOTE]Kardeşim cümlemizin bol yavrulu günlere aklımdasın unutmadım seni işlerini yoluna koy yanındayım ayak bağı olmayalım şimdi oralarda en yakın zamanda yüksel abiyle sendeyiz.
Hangisi daha güzel karar veremedim Stein um Stein yaşam tarzı gibidir.
[/QUOTE]Valla işte benim rammstein seven kardeşim. Bence rammstein bir yaşam tarzı balıklardanda çok . [QUOTE=sisligöl]Maşallah kardeşim alıklar gerçekten çok güzeller bol yavrulu günlere.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 20:56
MAŞALLAH kardeşime bol yavru alman dileğiyle en kısa zamanda.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 20:58
Bende tam resim yüklüyordum abi. İsabet oldu. Çok saol Birazdan sıcak resimler geliyor.
_rammstein_ 2013-01-06 23:40:35
Resim boyutlarını yüksek olarak yüklemiştim . Saolsun Ebubekir abi özel mesaj atıp uyardı resimleri yükleyip forumdan çıkmıştım hiç bakmadan şimdiden özür dilerim .
Akvaryumda şuan herşey mükemmel gidiyor . Bizim ufaklıklarıda saldım 12 adet hayırlısıyla tanka. Sorun yaşamadık şükür. Ek deişiklik olarak kaya ekledim. Ve longfinleri sumptaki bölmeye ayırdım. Alttan yavrular gelmeye devam ediyor uzun süre ağzında tutanları kusturuyorum. Alıp atıyorlar bende pek ilgilenmiyorum açıkçası. Lütfen maşallahlarınızı eksik etmeyiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 22:37
Muhammet kardeşim maşallah resmen fotoğraf resitali sunmuşsun tabi balıkların renk ve vücut formlarıda güzel olunca seyir zevkine doyulmuyor.ALLAH bol yavrulu sağlıklı sıhhatli yaşayıp yaşatmayı nasip etsin kardeşim.Saygılar
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 22:48
Çok fotoğraf oldu mu bayılıyorum. Seyri güzel oluyor.Maşallah sizin balıklarda mükemmel.Bol yavrular..
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 23:05
yav kardesim bu sefer foto kalitesine ayar oldum ok anladik kaliteli resimde ama bilgisayar Sayfayi aciyor resimleri 5 dakikada yukluyor :D ....
baliklarin masallahi var cok guzeller gozun aydin yumurtalar gelmeye baslamis yavrularin ardi arkasi kesilmez insallah ....
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 23:18
Muhammed kardeşim maşallah blacklar konuşuyor. Maşallah torunlarda gelmiş. Allah kayıpsız büyütmeyi nasip etsin. Saygılar.
[QUOTE=OSMANLI] yav kardesim bu sefer foto kalitesine ayar oldum ok anladik kaliteli resimde ama bilgisayar Sayfayi aciyor resimleri 5 dakikada yukluyor :D ....
[QUOTE=OSMANLI] yav kardesim bu sefer foto kalitesine ayar oldum ok anladik kaliteli resimde ama bilgisayar Sayfayi aciyor resimleri 5 dakikada yukluyor :D ....
baliklarin masallahi var cok guzeller gozun aydin yumurtalar gelmeye baslamis yavrularin ardi arkasi kesilmez insallah ....
[/QUOTE]
İbrahim kardeşim benim pc de dondu her ne hikmetse krizaların resimlerine gelince donuyor.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2013 23:41
Herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim .Açıklamayı yaptım. Umarım açıklayıcı olmuştur.