Bu Balığın türü ve cinsiyeti?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:43
[QUOTE=reis]Merhaba bu balıkla ilgili çok enteresan bir anım var yaklaşık 7-8 yıl önce bu balıktan bir koloni aldım 30 adet damızlık yapmak için büyüdükçe erkekleri ayırdım ve sonunda ne oldu biliyormusunuz?Damızlık yapmak için alıp o kadar uğraş verip büyüttüğüm balıklar 29 erkek 1 dişi çıktı şansa bakarmısınız.
Uğur abi seninkide ne şansmış. Bende 10'ar adet sarı imparator ve red rubin yavrusu aldım koloni yapmak için umarım bende senin gibi hüsrana uğramam.![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.
Saygılar...
[/QUOTE]Uğur abi seninkide ne şansmış. Bende 10'ar adet sarı imparator ve red rubin yavrusu aldım koloni yapmak için umarım bende senin gibi hüsrana uğramam.
![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:45
[QUOTE=GRAFTT] [QUOTE=reis]Merhaba bu balıkla ilgili çok enteresan bir anım var yaklaşık 7-8 yıl önce bu balıktan bir koloni aldım 30 adet damızlık yapmak için büyüdükçe erkekleri ayırdım ve sonunda ne oldu biliyormusunuz?Damızlık yapmak için alıp o kadar uğraş verip büyüttüğüm balıklar 29 erkek 1 dişi çıktı şansa bakarmısınız.
Uğur abi seninkide ne şansmış. Bende 10'ar adet sarı imparator ve red rubin yavrusu aldım koloni yapmak için umarım bende senin gibi hüsrana uğramam.![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]Uğur abi seninkide ne şansmış. Bende 10'ar adet sarı imparator ve red rubin yavrusu aldım koloni yapmak için umarım bende senin gibi hüsrana uğramam.
![LOL](smileys/smiley36.gif)
Saygılar.
[/QUOTE]
Erkan kardeşim sen onları büyüt erkekler fazla çıkarsa ben sana bir iyilik yaparım
.
![Wink](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley2.gif)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:50
Şu aralar olasılık konusundayız da size 29 erkek 1 dişi çıkma olasılığını hesaplayayım,nekadar düşük bir ihtimal olduğunu anlayın=
1/2 üssü 28(bir bölü iki üssü yirmi sekiz)=yani yaklaşık 1/268.435.456(bir bölü ikiyüz altmış sekiz milyon küsur)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 22:53
Fatih kardeşim benim bazen bu konuda anormal şanssızlıklarım oluyor şu anda damızlık altı borleyilerim var 30 civarı erkek olanları ayırıyorum şu ana kadar 10 tane ayırdım ama hala erkek çıkıyor
.
![Confused](http://www.akvaryum.com/Forum/smileys/smiley5.gif)
Saygılar...