bu balığın türü ve hakkında bilgi...
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2007 22:49
selamlar, akvaryum konusunda biraz yeniyim, bu balığın türü nedir acaba, çift olarak dolaşıyorlar, alttakinin karnı çok fazla şişti, hamile midir, öyle ise biraz bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden....
![](http://www.parazitoss.com/trash/008.jpg)
CEVAP
bu arada cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, yeni üye olduğum için 2 den fazla cevap yazamıyormuşum, bu nedenle buraya düzeltme şeklinde ekledim, yavruluk almıştım zaten, hemen ayırdım yavruluğa, bakalım nolcak :)
karelek 2007-3-4 23:18:43
![](http://www.parazitoss.com/trash/008.jpg)
CEVAP
bu arada cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, yeni üye olduğum için 2 den fazla cevap yazamıyormuşum, bu nedenle buraya düzeltme şeklinde ekledim, yavruluk almıştım zaten, hemen ayırdım yavruluğa, bakalım nolcak :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2007 23:00
Valla hiç bir akvaryumcuya güvenme sana 10 tane gereksiz ürün satar bir yavruluk al ufağı 3 büyü 5 ytl geçmez balığı içine koy yavruluğuda sobaya yakın koy yavrulara annesinin yemini ufalayıp vereceksin hele bir yavrularıa al bilgi veririz
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2007 23:06
Akvaryumun ısısını normalden birazdaha arttırırsan yavrulama en kısa sürede olucaktır.Tabiki yavruluğun içine koymayı unutma balığı bayağı yavru çıkar diye düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2007 07:46
balığım yavruladı ama şimdilik 1 tane görünüyor, acaba böyle yavaş yavaş mı yavrulayacak, yoksa gece yavruladı ve yedimi onları? tedirgin oldum çünkü yavruluk 3 bölümden oluşuyor, üstte (ızgaraların üzerinde) iki bölüm var, birinde anne duruyor, sabah kalktığımda yavruyu bunun karşısındaki bölümde buldum, yani yavru doğduktan sonra alta sonra da tekrar yukarı -diğer hamile balık bölümüne- geçmiş. yukarıdaki bölüme geçebiliyorsalar annenin bölümüne geçip yem mi oldular acaba?
karelek 2007-3-6 7:56:43