bu benim ilk akvaryumum umarım begenirsiniz
Boyut (cm):
Kapasite (litre):200lt
Canlılar:
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balıklar hakkında bir yorum yapamayacağım daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.Dekorasyon açısından mavi fon her zaman favorimdir.Düz mavi fon koyabilirsiniz.Kayalarınız güzel ancak yapay bitki görünümü bozmuş onun yerine dev anubias,anubias barteri gibi sert bitkileri tercih edebilirsiniz.Çok az daha kaya ilave edebilirsiniz.Birde renkli taşları çıkartın hem görüntü hemde suyun kimyasını bozacaktır.
Arka fonu değiştirip yapay şeyleri çıkarıp yerine güzel kayalar koyarsanız daha güzel olur. Ufuk Bey'e katılıyorum.
Daha akvaryum hobisinde yeni olduğum için akvaryumcudan balık alırken özellikle soruyorum uyumu falan nasıldır diye,bu zebraları bana satan akvaryumcu arkadaş hiç bir sorun yaşamazsın demişti,bu basıma gelen ilk olay da değil acıkçası buradaki akvaryumcular bu konuda hiç yardımcı olmuyor.1 ayda bir sürü balığım öldü.Akvaryumcular işi tamamen ticaret amaçlı görüyorlar ben balığı satayımda ne olursa olsun zihniyeti.(Bana o zebrayı satıp sorun yaşamazsınız diyen akvaryumcu arkadaşada burdan selam olsun)
Birde resimdeki balıklarımın yanına hangi cisleri önerirsiniz?Anladımki akvaryumculardan bana hayır yok.İlginize şimdiden teşekkürler.