Bu calvuslar hep böyle midir?
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 19:39
Arkadaşlar ben tanganyikaya yeni geçtim.Benim balıkalrım çok hareketsiz,bunlar da aynı frontosalar gibi midir?Yoksa benimkilerde mi birşey var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 19:44
Tanganyika'da balıklar çok hareketlidir . Ancak su dengesini oturtmak zordur . Yeni geçtiyseniz sizi zorlayacaktır .
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 19:46
Yeni balıklarınız hayırlı olsun Mete Bey balıklarınızın davranışları normal. Calvuslar fazla hareketli balıklar değil ama akvaryumda onları izlemek çok zevkli. saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 20:12
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. blackman_38 2007-11-29 20:13:22
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2007 12:05
Calvuslar tanganikaların içinde yeri çok ayrı balıklardır. Asil ve karizmatiktirler. Çok fazla hareket etmezler. Hareket etmelerini beklerseniz. Bu hareket, baskın bir erkeğin diğerlerini rahatsız etmesi anlamına gelecektir ki bunu da siz istemezsiniz. Akvaryumunuzun dekoruna, kaya sayısına(saklanacak yek konusu açısından)göre hareketlerini ayarlayabilirsiniz. Balık sayısı ve çeşitliliğide önemli...Calvus sevgisi bir başkadır.
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2007 12:07
5 tane 2 yaşında Redfin'im var, akvaryumda görebilene aşkolsun
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2007 01:58
Calvuslar için gerekli dekoru yapıp ve su değerlerinide elde ederseniz, daha rahat olacaklardır ve bir mağaraya,kabuğa saklansalar bile meraklı gözlerini her zaman görebilirsiniz.