Bu Cumartesi 25 Temmuz'da dernekte buluşalım.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 18:13
Asıl sen kusura bakma Taner abi.Kontörümün bittiğini söylemeyi unuttum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 18:52
Estafurullah kardeş .
Ayrıca myıldız81 - Mehmet kardeşime herkes adına buradan teşekkür etmek istiyorum . Eheim 2213 hediye etti derneğimize . Mehmet kardeşim sağolasın . Her zaman beklerim. Çayımı kahvemi içmeye beklerim . Oscar konusunda konuştuğumuzu yapacaksan sana bir 20 kök ayırıyorum .
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 18:55
Söylemeyi unuttum.Bence ışığı bi 3-4 gün daha kapalı tut Taner abi.Bakteriler iyice kolonileşsin.
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 19:05
Salı gününe kadar yeterli gelecektir.Karanlık yapınca suda ve balıklarda dediğim gibi bir iyileşme olmuştur sanırım?
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 19:09
Aynen öyle Onur kardeşim . Blıkların rengi daha bir güzel oldu gibi . Tabii benim gözlere nekadar güveniriz bilemem ama balık konusunda iyi görüyorlar gibi . Suyun kokusu düzeldi . Berraklık iyi gibi .
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2009 22:00
[QUOTE=Posseidon]Estafurullah kardeş .
Abi, oskar konusundaki fikrin gerçekten çok güzeldi; ama şu aralar yapmam biraz zor gözüküyor.....
Teşekkürler taner abi...
Ayrıca myıldız81 - Mehmet kardeşime herkes adına buradan teşekkür etmek istiyorum . Eheim 2213 hediye etti derneğimize . Mehmet kardeşim sağolasın . Her zaman beklerim. Çayımı kahvemi içmeye beklerim . Oscar konusunda konuştuğumuzu yapacaksan sana bir 20 kök ayırıyorum .
Saygılar.
[/QUOTE] Taner abi rica ederim mahçup ettin beni Abi, oskar konusundaki fikrin gerçekten çok güzeldi; ama şu aralar yapmam biraz zor gözüküyor.....
Teşekkürler taner abi...
Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2009 20:58
Taner abi tüm yaptıkların için çok teşekkür ederim. Çok çok fazla emek harcıyorsun akvaryum için. İlk fırsatta yanındayım .
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2009 12:41
Uğur Abi sorma içim nasıl acıyor gelemedim diye . Ama sevindim böylesine güzel bir buluşma yapılmasına .
Selim kardeşim her zaman beklerim .
Sağolasım Ethemcim . Ama benim maaşı dernek kaldıramaz güzelim . Onun için bizimki gönül işi .