Bu Son Arka Fonum
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 19:45
Güze olmuş.Bir sorum var,arkafonun solundaki büyük alanda mağara mı var?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 20:55
[QUOTE=cincıkcincık]Güze olmuş.Bir sorum var,arkafonun solundaki büyük alanda mağara mı var?[/QUOTE]
Evet arkadaşım.Umarım beğenirsiniz daha akvaryuma yapıştırmadım ama güzel oldu.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2008 03:20
Kızmayın ama sanki bahçe duvarı yapımındaki biriketler gibi , tabi ki zevkeler tartışılmaz ama ıspanak yesili de çok iddalı olmuş .
rehinis 2008-06-11 05:56:37
Bana göre yaptığız çalışma sınıfta kalır.
Ancak herşeye rağmen emek sarfetmeniz, uğraşmanız bi şeyler üretmiş olmanız takdire şayan. Gayretinizin devamını dilerim saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2008 20:49
[QUOTE=rehinis]kızmayın ama sanki bahçe duvarı yapımındaki biriketler gibi , tabi ki zevkeler tartışılmaz ama ıspanak yesili de çok iddalı olmuş .
bana göre yaptığız çalışma sınıfta kalır.
ancak herşeye rağmen emek sarfetmeniz, uğraşmanız bi şeyler üretmiş olmanız takdire şayan gayretinizin devamını dilerim saygılarımla...
[/QUOTE]
sonunu görmeden konusuyor arkadaş dediği gibi falan olmadı gayet guzell oldu...!
en son resmini isteyen olursa yayınlarım...
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2008 21:32
[QUOTE=netkoray][QUOTE=rehinis]kızmayın ama sanki bahçe duvarı yapımındaki biriketler gibi , tabi ki zevkeler tartışılmaz ama ıspanak yesili de çok iddalı olmuş .
bana göre yaptığız çalışma sınıfta kalır.
ancak herşeye rağmen emek sarfetmeniz, uğraşmanız bi şeyler üretmiş olmanız takdire şayan gayretinizin devamını dilerim saygılarımla...
[/QUOTE]
sonunu görmeden konusuyor arkadaş dediği gibi falan olmadı gayet guzell oldu...!
en son resmini isteyen olursa yayınlarım...
[/QUOTE] Arkadaşım tepki göstermene gerek yok eleştirilere açık olmak gerekir,zevkler ve renkler tartışılmaz denir ama farklı olduğu için genelde onlar tartışılır.SaygılarÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2008 11:30
[QUOTE=rehinis]Pardon.
[/QUOTE]
Hahaha, çok güzel bir tepki!
Afedersiniz ama bir kişi beğenmediği zaman;
" Hiçte bile çok güzel oldu! " demek nedir allah aşkına? Bu kadar mı eleştiriye kapalısınız arkadaşlar?
Doğru söylüyorsunuz
Süper olmuş
Bu arada son fotoğraları sabırsızlıkla bekliyoruz.
Hahaha, çok güzel bir tepki!
Afedersiniz ama bir kişi beğenmediği zaman;
" Hiçte bile çok güzel oldu! " demek nedir allah aşkına? Bu kadar mı eleştiriye kapalısınız arkadaşlar?