Bu zararlımıdır?
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2007 18:05
İnternette dolaşırken buldum. Büyük bir şey. Ve de plastik de değilmiş polikarbonat'mış. Farkettiyseniz içinde ısıtıcı ve filtrede var;
. |
İkinci resimde suyun içindeki beyaz heykelcik, Dr. turtle diye bir ilaç aslında kaplumbağa hastalıklarını engelliyor, mantar, göz şişmesi vs, ve tabiki türkiyede yok, aynı görünümdeki balık yemleriyle karıştırmayınız. |
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2007 18:07
Güzel.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2007 20:13
Peki bu ölüm fanusunu hormonlusu mu olur?
Bir de bu kaplar Türkiye'de satılmamasına ragmen. ısıtscs vb. setiyle birlrkde 30 $'mış. Nasıl?
Bir de bu kaplar Türkiye'de satılmamasına ragmen. ısıtscs vb. setiyle birlrkde 30 $'mış. Nasıl?
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2007 21:35
İlk başta hoş gözüküyor derli toplu ve ilk günler ne yapacağını bilemeyen kişiler için çok yararlı olabilir
Daha bilinçli bir gözle bakarsak eksikleri ve düşünülmesi gereken yanları var ben ilk anları değilde daha sonraki günleri düşünüyorum
-Mesela o filtre tüm akvaryumu temizleyemez en azından etkisi kaplumbağanın durduğu köşeye ulaşamaz
-Poli karbonat çizilebilir bir malzeme ve kaplumbağa kısa sürede yan kenarlarıtırnaklarıryla çizgi çizgi yapacaktır. Ayrıca temizlemeye çalışırken bizde mutlaka çizeriz ve o akvaryumun tadı çizgiler oluşunca kaçar
-O yüzeyler zamanla yosunlanır ve görüntü bozulurmu ayrı bir şüpheli durum
-Derinlik bana göre çok az kaplumbağa kısa süre içinde büyüdüğü zaman ne olacak
Ve daha şu an farkedilmeyen eksi tarafları çıkacaktır
Ama genede ilk günler için derli toplu bir hazır tasarım ve en azından ıstıcısı filtresi var.
oracle 2007-08-14 21:35:57
Daha bilinçli bir gözle bakarsak eksikleri ve düşünülmesi gereken yanları var ben ilk anları değilde daha sonraki günleri düşünüyorum
-Mesela o filtre tüm akvaryumu temizleyemez en azından etkisi kaplumbağanın durduğu köşeye ulaşamaz
-Poli karbonat çizilebilir bir malzeme ve kaplumbağa kısa sürede yan kenarlarıtırnaklarıryla çizgi çizgi yapacaktır. Ayrıca temizlemeye çalışırken bizde mutlaka çizeriz ve o akvaryumun tadı çizgiler oluşunca kaçar
-O yüzeyler zamanla yosunlanır ve görüntü bozulurmu ayrı bir şüpheli durum
-Derinlik bana göre çok az kaplumbağa kısa süre içinde büyüdüğü zaman ne olacak
Ve daha şu an farkedilmeyen eksi tarafları çıkacaktır
Ama genede ilk günler için derli toplu bir hazır tasarım ve en azından ıstıcısı filtresi var.
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2007 12:39
Akvaryuma göre tek artısı kırılmaması. Akvaryum düşse kırılır ve her yer cam olur. Zarar verebilir. Bu düşse kırılmaz. Çizilir ama kırılmaz.