Bunlar da benim brundilerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hakan bey teşekkür ederim yorumun için ayrıca beyendiğinize sevindim.Erhan bey sizede teşekkür ederim yorumunuz için,bakmaya gelince inanın kendimden bile iyi bakıyorum onlara kendi hazırlamış olduğum proteğin değeri yüksek yemlerle besliyorum,tabi sonuçlarıda ortada.Gerçekten maşallahları var.Bir diyer konu ise sadece düzgün beslemekte yetmez beslediğiniz balığın saf olmasıda çok önemli,burundiler f1 anne ve babaları doğrudan gölden geldi yani diyer f0 lar gibi akvaryumcu ithalatları gibi değil.Burundileri aldığım hobici arkadaş anne ve babalarını bir dalgıç vasıtası ile hiç bir aracı olmadan direk gölden yakalatmış ve tüm sağlık kontrolleri ve gümrük işlemlerini bizzat kendisi halletmiş.Dediğim gibi sadece güzel beslemek yetmez Balıkların saf olmasıda çok önemli.Yeni aldığım f1 mobalar da aynı arkadaşın balıkları ve burundilerle aynı koşullarda detirildiler.Saygılar.
Selam.Burundilerin yeni resimlerini ekliyorum.İçlerindeağzı dolu olan dişiler de var,yeni almış olduğum mobalarda var,umarım beyenirsiniz.Saygılar.
Selam Mustafa bey,öncelikle brundilerimi beyendiğinize sevindim.Ancak o mavimtrak dediğiniz balık mobadır yani rengi brundilere nazaran daha koyu mavidir ve brundi gibi kafada yapmazlar.En kısa zamanda 3 günlük olan yeni brundi yavrularınında kusturma videosunu sizlerle paylaşacağım,20 adet yeni bebişlerimiz oldu.Saygılar.
Selam Mustafa bey,öncelikle brundilerimi beyendiğinize sevindim.Ancak o mavimtrak dediğiniz balık mobadır yani rengi brundilere nazaran daha koyu mavidir ve brundi gibi kafada yapmazlar.En kısa zamanda 3 günlük olan yeni brundi yavrularınında kusturma videosunu sizlerle paylaşacağım,20 adet yeni bebişlerimiz oldu.Saygılar.
[/QUOTE]
Taner bey; mavimtırak brundiler var onu kastettim, mobayı da, frontosa Kapampayı da Mpimbwe yi de gördüm aslını sorarsanız; bu arda yavrular hayırlı uğurlu olsun.
[QUOTE=dialog]
Maşallah..
Hobide her şeyinizin her zaman yolunda olması dileği ile..
[/QUOTE] Kaan bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,bütün hobici arkadaşlarımızın da her şeyinin yolunda gitmesini temenni ediyorum.Saygılar.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Taner abi gerçekten balıkların hakkını veriyorsun tebrikler :)
Brundilerin ve mobalar mükemmel :) Mobalar kaç cm boyunda? Sakıncası yoksa kaça almış bulunmaktasınız :) Sağlıklı balıklar...Saygılarımla =)