Bunlar ölü mü?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bana birşey hatırlattınız.Küçükken salyangozlara evden kaçırdığımız tuzları dökerdik ve adeta su gibi akışkan olurlardı.Evet siz de salyangozlarınızın sonunun böyle olmasını istemiyorsanız tuz atmayın.(Sanırım bu nedenden dolayı tuz atmayın dedi kripto.
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için.
Ben resimlerinden bunun içini açık renk yumuşak birşey beklediğim için böyle telaşa verdim ortalığı..
Akvaryum 100 lt tek astronot var 8-9 cm..
[QUOTE=kadango] [QUOTE=kripto]ve en önemlisi sakın akvaryuma tuz atmayın.[/QUOTE]
Bana birşey hatırlattınız.Küçükken salyangozlara evden kaçırdığımız tuzları dökerdik ve adeta su gibi akışkan olurlardı.Evet siz de salyangozlarınızın sonunun böyle olmasını istemiyorsanız tuz atmayın.(Sanırım bu nedenden dolayı tuz atmayın dedi kripto.[/QUOTE]
böyle diyorsunuz ama ben bitkili canlıdoğuran akvaryumumda 11 tane elma salyangozu besliyorum ve 50-60lt ye 1 tatlı kaşığı tuz atıyorum birbuçuk aydır bendeler ve hiç sorun yaşamadım ayrıca adına bodur salyangoz deniyormuş(akvaryumcu öyle dedi nohut kadar büyüklükte kalıyor, tek birey olarak çoğalıyorlar) 1 yıldırda ondan var ikiside hiçbir sorun yaratmadı.
Merhaba;
Kerem bey bitki tanklarında tuz kullanmak sakıncalıdır siz birbuçuk aydır kullanıyorum demişsiniz bence kullanmayın çünkü bitkilerde,elma salyangozlarıda tuzu sevmez belki siz farkına varmamışsınızdır ama rahatsız olurlar,dozunu az kullanmışsınız biraz fazla kullanırsanız onları kaybetme tehlikesiyle karşılaşırsınız.Konuyu biraz dağıttık sanırım.