Bunlarda Benim Mobalarım .Yeni resimler syf 2 de
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 23:20
Hakan Bey ,
ismail albay 2013-03-19 00:16:44
Artık vakti gelmişti bu tanıtımın . Resimler amatörce olsada ,canlı gören birisi olarak; Balıklar mükemmel. Akvaryumlarına sığdıramayacağın kadar moba yavruların olur inşallah . Seni ve balıklarını Allah nazardan korusun
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 23:21
Tebrikler Hakan bey, umarım yakında yavruları alırsınız. yavruların resimlerini de bekliyoruz.
Kusturmayı mı düşünüyorsunuz yoksa bekleyip doğal yolla yavruları bırakmasını mı?
Belirtildiği gibi, bir bölmeyle dişiyi ayırırsanız daha rahat edeceği ve stresden yumurtaları kaybetme riskinin daha az olacağı kanaatinde değilim, aksine dişi balık daha da strese girecektir. Şu hassas dönemde akvaryumunuzun düzenine müdahale etmemenizi tavsiye edeceğim.
Bol yavrular dilerim.
murathan 2013-03-20 02:18:10
Kusturmayı mı düşünüyorsunuz yoksa bekleyip doğal yolla yavruları bırakmasını mı?
Belirtildiği gibi, bir bölmeyle dişiyi ayırırsanız daha rahat edeceği ve stresden yumurtaları kaybetme riskinin daha az olacağı kanaatinde değilim, aksine dişi balık daha da strese girecektir. Şu hassas dönemde akvaryumunuzun düzenine müdahale etmemenizi tavsiye edeceğim.
Bol yavrular dilerim.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 18:26
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 19:56
Hakan abi balıklar günden güne güzelleşiyor, tabiki sağladığın koşulları ; görünce insanın balık olası geliyor ama resimler balığın fevkalade güzelliğini ortaya koyamamış , mavi incileri yakından görmesini tavsiye ederim herkese. Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 12:54
Hakan Abi arkadaşların da yazdığı gibi, canlı gelip gören şanslı birisi olarak Allah balıkları nazardan korusun diyorum. Sağlıkla, sağlıcakla yavrularını da görürüz inşallah.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 16:22
Maşallah çok güzel balıklar.
Balıkları yakından görme fırsatım oldu fotoğraflarda göründüklerinden çok daha güzeller.
Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 17:00
Maşallah 10 numaralar güle güle ağız tadıyla besleyin.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2013 17:27
Arkadaşlar resimler telefonla çekildiğinden kalitesi biraz düşük ancak yinede balıkların güzelliğini ve kalitesini azda olsa yansıttığını umuyorum.
Güzel yorumlarınız içinde teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 18:50
Çok yakında yeni sürprizlerle karşınızda olucam allahın izniyle .