BUNLARDA YERLİ KASALAR 8,5 AYLIK OLDULAR VİDEO 18 SON RESİMLER SF:19
Kapasite (litre):576 bürüt
Canlılar:45 adet kasakalawe f1 -mayıs 2010 doğumlu -anaçları LD akvaryum almanya ithalatı
Malzemeler:mercan kumu
Akvaryum Bakımı: % 30 su değişimi
Kullanılan Yemler: nls.tropıkal.osi.omega one.daınıchı.jbl markalarının 9 çeşit yemi (sera ve tetra kullanmıyorum)
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kullanmıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Güzel bir tank olmuş,maşallah.Kayaların doğal durması önemli,resimdeki gibi bir dizilim bence çok hoş durmuyor..Sağa ve sola dağınık bir vaizyette yığılması daha doğal olacaktır..
Son resimde frontosa görüyorum akvaryumda inşallah kasakalawelerin yanında değildirler.Sağlıklı balıklar inşallah yavrularını da görürsünüz..
Son resimde frontosa görüyorum akvaryumda inşallah kasakalawelerin yanında değildirler.Sağlıklı balıklar inşallah yavrularını da görürsünüz..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Herşey çok güzel gidiyor herşeyin bence 4/4 luk olmuş tam yerinde dış filtren ise muhteşem .
İnşallah balıklarınla bol yavrular dilerim tekrar hayırlı olsun.
Bence muhteşem bi akvaryum olmuş. Taşların dizilimi anca bu kadar mükemmel olur. Örnek verilmiş olan akvaryumda doğalığın (d)'si yok. Yola parke döşermiş gibi kaya dizilimi yapılan akvaryumlar hep itici gelmiştir bana. Sağ ve sol köşelere ikişer kök soğanlı saz da eklenirse seyrine doyulmaz bi akvaryum olur.