Burundi Başlangıç ( yeni Foto syf 4 )
Kapasite (litre):200
Canlılar:11 Adet Frontosa Burundi,2E 2D Siyah CüCe Vatoz,Makrakanta,Ters Yüzen,Elma salyangozu.
Malzemeler:Eheim 2213 Dış filtre,Atman 300W ısıtıcı,Atman 8500 hava motoru,Elite Stingray iç filtre,Atman F201 İç filtre,PiPo filtre.
Akvaryum Bakımı:Ayda bir kez %80 su değişimi,Filtre Temizliği.
Kullanılan Yemler:
Burundiler için:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öyle güzel bir akvaryum yap ve balıkları güzelleştir ki babama gösterip hacmi büyütmeme yardımcı ol :D
İlgili konu;
http://www.akvaryum.com/forum/su_degisimi_nasil_yapilmali__yapiyorsunuz_k513599.asp
Bende gözden kaçırmışım herkesten özür dilerim.Orkun direk musluk suyumu?Aman kardeşim aman derim.Ben su değişiminden kastını dinlenmiş su olarak algıladım o yüzden o şekilde birazda esprili olsun diye yazdım ama görüyorum ki direk musluk suyundan bahsetmişsin.Olmaz kardeş.Oran bunun için çok yüksek.Diğerk musluk suyu alışmış balıkta bile %20 den fazla olmamalı.Malumşebeke suyunun dengesi bir günü bir gününü tutmuyor.Balıkları bu boya getirdin ne güzel riske atmanın bir manası yok.Bir damacana 19 litre.Her akşam bu oranda su değiştir.Suyu bir gün beklet yeter.Haftada bir de 40 litre dip çekimi yaparken değişim yaparsa işlem tamam.Hem balıklarının sağlığı hemde akvaryumunun temizliği çok daha iyi olur.
[QUOTE=Oasis]
Bende gözden kaçırmışım herkesten özür dilerim.Orkun direk musluk suyumu?Aman kardeşim aman derim.Ben su değişiminden kastını dinlenmiş su olarak algıladım o yüzden o şekilde birazda esprili olsun diye yazdım ama görüyorum ki direk musluk suyundan bahsetmişsin.Olmaz kardeş.Oran bunun için çok yüksek.Diğerk musluk suyu alışmış balıkta bile %20 den fazla olmamalı.Malumşebeke suyunun dengesi bir günü bir gününü tutmuyor.Balıkları bu boya getirdin ne güzel riske atmanın bir manası yok.Bir damacana 19 litre.Her akşam bu oranda su değiştir.Suyu bir gün beklet yeter.Haftada bir de 40 litre dip çekimi yaparken değişim yaparsa işlem tamam.Hem balıklarının sağlığı hemde akvaryumunun temizliği çok daha iyi olur.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir