Büyük Akvaryum
Büyük bir akvaryum yaptırmak istiyorum.150 litre civarında...Şu anda 12-13cm boyunda 7 tane malawi cichlid'im var.
1-Ankara'da uygun fiyata akvaryum yaptırabileceğim bir yer var mı?
2-Akvaryumu alınca yeni balıklar da almayı düşünüyorum Sizce yeni akvaryumu aldığım da kendi balıklarımla beraber içinde kaç tane balığın yaşaması dogru olur?
Şimdiden herkese teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
şimdikiğ akvaryumun kaç litre?
alkım bey 50 litreli akvartumda 12 13 cm li 7 balığa nasıl baktınız çok merak ettim 150 litrelik akvaryumada ancak 1 2 taen daha alabilirsiniz?
Lütfen imla kurallarına göre yazılarınızda düzenleme yapınız.
bence camcılara yaptır çok daha ucuza geliyo benden sana tavsiye
Lütfen imla kurallarına göre yazılarınızda düzenleme yapınız.
he bide bi tavsiyem daha olucak camları caqmcıdan alın akvaryum yapan akvaryumcular oluyo aldınız camlarla akvaryumcuya yaptırırsanız dahada ucuza gelebilir ben öle yapmıştım
Selam arkadaşlar bana acil bir konuda yardım ederseniz çok sevinirim...
Akvaryumumu kuralı iki gün oldu yaklaşık 25 lt lik bir akvaryumum var içine dinlenmiş su koyduk dekore ettim fazla koyduğum bitkiyi bu gün azalttım japon tetra vatos köpek balığı zebra ve çöpçüm var benim merak ettiğim şeye gelince , akvaryumuma birde kapağını açıp tepeden bakmak istedim hemde filtrelerimin ne kadar kirlendiğini görebilmek adına ve süngerli bölüme baktığımda iki küçük siyah göz farkettim bu canlının ne olduğunu malesef anlayamadım hemde akvaryumumda bildiğim kadarı ile canlı doğuran bir balık olmadığını bildiğim için cımbız yardımıyla bu küçük canlıyı bir bardak a koydum suya atınca daha da kendine geldi hımm biraz tarşif etmek gerekirse bir kere kesinlikle balık yavrusuna ben zemiyor ama ne :? her bir yanında 3 ayağı var kuyruk bölümü 3 parça saydam açık renkli ve biraz uzuncana sanki bir böcek gibi şimdi gayet hareketli olarak bardakta duruyor resmini istiyenlere çekmeye çalışabilirim tahminim bu yaratık filtreleme sistemine kapılmış akvaryumun içinden borulardan geçip süngerde kalmış ...
Lütfen bana en kısa zaman da birileri bunun ne olduğuu belirtsin mümkünse hemen .....
yaa resmini çektim şimdi ama siteye nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum