büyümeyen yavrular
Merhaba arkadaşlar;
100 lt'lik tankımda baktığım yaklaşık üç ay önce aldığım, 2-3 cmÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selam. Bende 5 ay önce yavru çıkan leleupilerim 1 cm ya oldu ya olmadılar. Üstelik ilk ayıda artemia ile beslemiştim. Bu türler yavaş büyüyorlar malesef
süper bi yem onlar için.
Rasim bey ; 3 ay önce balık aldınığınız yazmışsınız.İmzanızda yazılı olan 3 brichardi ve 5 lelupiyi mi eklediniz.Eklediğiniz balık miktarını yazarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.
Varmak istediğim nokta şöyle;eger büyük balıklarınızın yanına küçük balık eklediyseniz yeterli yem alamayan küçük balıklar gelişemeyecektir.
Sadece 2 meleğim büyük, toplam 6 brichardi ve 5 leleupim aşağı yukarı aynı boydalar. Yem paylaşımlarında bir sıkıntı yok aslında. Meleklerim ayrıydı aslında ama baktım anlaşıyorlar ayırmadım.
Bu yazdıgınız balıklar calvuz da dahil çok yavaş büyüyen balıklardır. Bu balıkların hızlı büyümesini saglayan en büyük faktörlerden birisi büyük akvaryumdur. 250 lt üzeri bir akvaryumda gelişmeleri daha hızlı oluyor ve daha çabuk büyüyorlar sizin bu balıklardada bir terslik oldugunu zannetmiyorum, nasıl olsa büyüyorlar saygılar.