buz dolabı
Arkadaşın biri buz dolabı motoru ile ilgili bir mesaj yazmış.Bu benim aklıma bir fikir getirdi.
Bizde kullanmadığımız bir buz dolabı var.Ölçüleri 1,76--65--57
Bunu akvaryuma çevirme imkânım varmı?Üstünü açsam,kapısını çıkarsam,ön tarafa tek parça bir cam koysam.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
+1
buzdolabı bozuk
İlahi Ahmet bey.Bencede o buzdolabını satın üstüne para katıp akvaryum alın.
Bu arada benim için çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.MEHMET OKUR All Star'a seçildi.Ayrıntılar forum dışı konularda.
Saka gibi geliyor ama fena fikir degil, yapan birini taniyorum ben... yani Buzdolabini Akvaryum yapan degilde, Akrayumun icinden bir hortumla buzdolabin icersinden devirdayim yapip geriye dönüs yaptirtiyor... Türkiyedeki sicaklarda ise yarar gibime geliyor
Buzdolabı'ndan yapmayı düşündüğünüz bu akvaryum u dik yani normal haliylemi yoksa yatırıp akvaryum şeklindemi kullanacaksınız? bence önemli olan bu,eğer dik kullanırsanız temizlemek veya müdahele edebilmek için akvarymunuza , birde en az 1.buçuk metrelik kepçeye ihtiyacınız olacak,yok yan yatırıp kurmayı düşünüyorsanız ozaman bilemem,bunlar hassas konular bence enine boyuna düşünülmeli,ancak benim fikrimi sorarsanızböyle bir işe girmeyin derim tamam hobidir,ilgi gerektirir,sevgide cabası ama görüntü hiç mi önemli değil yapmayın,etmeyin.
Sağlıklı balıklar,iyi günler.SAYGILAR..