calvus
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 22:25
Beğeneceğinizi umduğum resimler ekledim. Calvusa başlamak isteyen rakadaşları özendirir heraldeBu sefer yüzün üzerinde yavru var , ve bu akşam ilk artemialarını yediler ,darası frontozalara artık. Herkeze bol yavrulu günler ve iyi akşamlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 22:27
Ömer bey,
Hayırlı olsun ,sağlıklı ve kayıpsız büyütmeniz dileklerimle.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 22:53
Maaşallah Ömer Bey.Aynı benim calvuslarda geçen hafta ilk yavrularını aldım fakat 20 taneye yakın yavru verdiler.Şimdi tekrardan eşleştiler neyse ki.Bakalım inşallah bende bu sefer bol bol yavrular görürüm.Benimde sizinki gibi frontosalardan yavru alma sıkıntım var 2 yıldır besliyorum frontosa ve calvusları calvuslar ilk yavrularını verdi fakat frontosalarda hala tık yok.İnşallah en kısa zamanda onlarında bizi mutlu ettiklerini görürüz.Sağlıklı balıklar.Bol bol yavrular dilerim.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 23:49
Bende yavru alacağım diye bekliyorum, bakalım nasıl olacak? Siz de yavrularınızı kayıpsız büyütürsünüz inşallah.. Sağlıklı balıklar..
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2008 00:25
Bende calvustan yavru alamayan tek kişi olarak tarihe geçeceğim herhalde. İmreniyorum açıkcası. İnşallah kayıpsız büyütürsünüz.
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2008 00:27
İnşallah kayıpsız büyütürsünüz. Maşallah. albakir 2008-02-12 00:27:46
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2008 17:51
İyi dileklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim,sanırım bu bir ayı atlatabilirlerse artık büyürler.Her keze bol yavrulu akvaryumlar
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2009 23:49
merhabalar. benim de bir çift calvusum var.kur yapıyorlar. bu süreçte ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2009 14:44
Usta şimdi benimde tam süresini bilmemekle en az 5 gündür diş kabugun içinde ve erkek kabuk başında beklemektedir ilk defa yavru alacağım kısmet olursa o yüzden çok heyecanlıyım ve telaşlıyım arkadaşlar. artemia olayını da bilmiyorum kızılayda bir akvaryumcu yapılışını anlatırız dedi haftasonu bi oraya gideceğim sizde geri kalan süreçte neler yapmam gerekir tavsiyeleriniz olursa sevinirim