calvus
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2008 21:51
Bundan bir kaç gün önce 1 çift calvus aldım. Yanlız erkek olan sürekli kabuğa girip çıktığından başının üstü yıprandı. Sizce ne yapmalıyım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2008 17:43
[QUOTE=james_34]Calvusunuzun kafa yapısı bozuk mu?Yoksa fotoğraftan dolayı mı böyle gözüküyor?[/QUOTE]
Benim bir sorum daha olacak.
Bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce 1 çift resimde görüldüğü üzere calvus black pectoral 9-10 cm boyunda balık aldım. Yanlız bu balıkların Black pectroal olduğunu nasıl anlayabiliriz? Çünkü aynı renklerde birkaç türü bulunmakta...
Benim bir sorum daha olacak.
Bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce 1 çift resimde görüldüğü üzere calvus black pectoral 9-10 cm boyunda balık aldım. Yanlız bu balıkların Black pectroal olduğunu nasıl anlayabiliriz? Çünkü aynı renklerde birkaç türü bulunmakta...
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 21:45
[QUOTE=faster]Sarı prensesler ile calvusların bir arada olmasından söz eden olmadı sanırım.[/QUOTE]
Kimsenin konuyu ele almaması ilginç :)
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2008 21:47
[QUOTE=ozmag][QUOTE=faster]Sarı prensesler ile calvusların bir arada olmasından söz eden olmadı sanırım.[/QUOTE]
[/QUOTE]
gayet ılgınc gercekten bır malawı ıle bır taganyıka aynı akvaryumda
Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2008 16:36
[QUOTE=Ank-Giray][QUOTE=ozmag][QUOTE=faster]Sarı prensesler ile calvusların bir arada olmasından söz eden olmadı sanırım.[/QUOTE]
Yeni mi görüyorsunuz?
Gayette iyi anlaşıyorlar
Diğer malavi akvaryumumu temizlik için boşaltmıştım o yüzden calvus ve frontosaların yanına koydum.
[/QUOTE]
gayet ılgınc gercekten bır malawı ıle bır taganyıka aynı akvaryumda
[/QUOTE]
Yeni mi görüyorsunuz?
Gayette iyi anlaşıyorlar
Diğer malavi akvaryumumu temizlik için boşaltmıştım o yüzden calvus ve frontosaların yanına koydum.