Calvuslar Hakkında Her Şey
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2007 14:07
Çalışmanız için teşekkür ederim.Belirtmek istediğim bir konu İzmirde sıcak bir yaz geçirdik.Akvaryumun sıcaklığı 36 dereceyi gördü ve bu sıcaklığa sadece marlieri'lerim dayanamadı.Calvuslarda bir sorun yaşamadım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 11:03
[QUOTE=GRAFTT]Tebrikler güzel bir paylaşım olmuş..
Black calvus beslemeye heves ettim, fakat 28 derece üstü su sıcaklığı tehlike arz ettiği için çelişki içeresindeyim.
[/QUOTE]
Black calvus beslemeye heves ettim, fakat 28 derece üstü su sıcaklığı tehlike arz ettiği için çelişki içeresindeyim.
[/QUOTE]
Erkan dan sonra bende dün akşam ki İstanbul sezon 2/3 maç sonu yaptığımız muhabbet sonucu calvus beslemeye karar verdim.Bakalım bugün calvus sahibi olacakmıyız?
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 12:47
[QUOTE=freedark][QUOTE=GRAFTT]Tebrikler güzel bir paylaşım olmuş..
[/QUOTE]
İnşallah Gökhan abi, inşallah calvuslar sevgimin karşılığını verirler.
Saygılarla.
[/QUOTE]
Erkan dan sonra bende dün akşam ki İstanbul sezon 2/3 maç sonu yaptığımız muhabbet sonucu calvus beslemeye karar verdim.Bakalım bugün calvus sahibi olacakmıyız?
[/QUOTE]İnşallah Gökhan abi, inşallah calvuslar sevgimin karşılığını verirler.
Saygılarla.
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 16:07
Çok güzel bir çalışma olmuş.Tebrik ederim.
Bişey sorucam,ben calvus,yunus,frontoza yavruları aldım.Hepside orjinal sağlam anne babaya sahiptir.Bunların yanında 3 tane el boyunda argus ve 4 tanede calvuslar la aynı boyda flowerhorn yavrusu attım.Orjinal flowerhornlardır,trimac değildir,cünkü onlar daha sert.sizce bunların hepsı aynı zamanda büyüceği için bir sorun olur mu?
Akvaryum ebatı: 120*45* 50* dir.
Cevaplarınızı bekliyorum...
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2007 16:58
Fatih beye sonuna kadar hak veriyorum.
Tespit ettiği şeyler benide düşündüren ancak dile getirmediğim meseleler.
Sizden açıklama bekliyoruz?
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 19:23
Calvuslar kadar karizmatik balık gerçekten yok.