calvusun hangi türünü tavsiye edersiniz?
Selamlar calvusun hangi türünün akvaryumda göze hoş geldiğini tecrübeli arkadaşların paylaşmasını rica ederim?blue point red,gold head,black,chaikita white,pearl,nangu şimdiden vereceğiniz fikirler için teşekkürler saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Şahsen ben calvus tavsiye etmem .Kendi 2çiftimin 2 erkeği nedensiz stres yüzünden vefat etti.Ama white calvus bulabilirseniz göze hitap eden aşırı güzel balıklar.. Saygılarımla...
Ilginiz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler benimde gönlüm white dan yana şansım yaver giderse aslında nadir bulunan türleri beslemekten çok keyif alıyorum ama bu iş birazda araştırma işi saygılarımla.
Bu aşamada önemli olan türün nadir bulunurluğu değil.Beslemekten en çok haz duyacağınız türle başlamanız daha doğru olur.Şimdi burda 4-5 arkadaş size üst üste nangu'yu tavsiye etse,siz de az bulunan bu türü zar zor bulup alsanız,bakımının tatmin edici olmaması sizin bütün hevesinizi kursağında bırakır.Besleyen arkadaşlar oldu.Benim izlenimlerime göre nangular aşırı utangaç ve eşlerine karşı saldırgan balıklar.
Bu aşamada önemli olan türün nadir bulunurluğu değil.Beslemekten en çok haz duyacağınız türle başlamanız daha doğru olur.Şimdi burda 4-5 arkadaş size üst üste nangu'yu tavsiye etse,siz de az bulunan bu türü zar zor bulup alsanız,bakımının tatmin edici olmaması sizin bütün hevesinizi kursağında bırakır.Besleyen arkadaşlar oldu.Benim izlenimlerime göre nangular aşırı utangaç ve eşlerine karşı saldırgan balıklar.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir