CALVUS&YUNUS
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 11:31
300 lt akvaryumumda 6 tane calvus besliyorum.Calvuslarımın yanına yunus atmayı düşünüyorum.Bir sorun yaşar mıyım?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 11:37
Calvuslar tüm cichlid balıklarıyla sorunsuz yaşayabilir düşüncesindeyim aşağıdaki linki incelemenizie tavsiye edeceğim...
freedark 2007-09-09 11:38:05
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 22:25
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
tezelh 2007-09-10 20:52:43
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2007 23:44
Beslemeseniz daha iyi olur.Yemlemede sorun çıkmaz farklı göl balığı olsa da bakımınız çok özele inmezse ph dereceleri gibi ondanda sorun çıkmaz ama vücut oranları ve büyüme zamanları çok farklı.
Saygılar...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 00:09
.Calvuslar akvaryum ortamında tek beslenmesi en uygun olanıdır.
Linkte böyle yazıyor.. Takdir sizin.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 04:21
Bencede aç kalır. Yalnız calvus beslemek bu balıklar için daha iyi olur kanısındayım ama illahaki başka balıklar beslemek isterseniz frontosa ve leptosoma türlerini besleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 16:03
Calvusların boyunu yazmamışsınız,ama ben calvusların aç kalacağını düşünmüyorum.Calvus hızlı bir avcıdır.Ayrıca boy farkı yoksa ilk attığınızda calvuslar yunuslara zarar verebilir.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2007 17:19
İki türünde birbirine zarar vereceğini sanmıyorum ve aç kalıcağını. Sadece Calvuslar streesden üremeyeceklerdir, ve renklerini gösteremeyecektir. Ayrıca Yunuslar üreme dönemine gelince gözü Calvus filan görmez. Baya büyük bir tankta olsalar belki daha az problem yaratır.