cam kesimi
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
arkadaşım bir camı sen kesemezsin.kesememissinde.elinde elmas varsa 1) elması 1 kere hafif bastırarak geç.(cetvel gibi uzun bişey kullanarak elması ona daya düz bişekilde kes)
2)elmasla kestigin yerden diil arkatarafından cama hafif tıkla.ve camı elinle aşagıya dogru eg o kırılır.
ha o tıtıklarda ole kalır bişiy yapamazsın.benimdedigim gibi yaparsan dümdüz pürüzsüz elde edersin.
Oncelikle hayirli aksamlar herkese!
Puruz olsun olmasin zimparayla gecilmesi gerekir aksi takdirde gozle gorulmese de kesin cok kucuk kesici uclar bulunur kesilen yuzeylerde.
Kolay gelsin.
Saygilar.
O tırtıklı yerlere camcıda rodajlatabilirsiniz, veya zımparayla düzleyebilirsiniz. Kesici elmasın kaliteside önemli.
Saygılar.
Evet katılıyorum... Kesilen elmasın kalıtesıde cok önemli. Piyasada 2 ytl kadar az bi miktara bile elmas var fakat bu elmas ne kadar kesebilirki.
Bu yüzden kullandıgımız araç ve gereçlerin kaliteside cok önemli.
saygılarımla....
Camcı camı keserken keseceği yere gaz yağı sürdüğüne şahit olmuştum. Kestikten sonra da camın kenarlarını taş zımparayla 1-2 kere zımparalamıştı.
Kolay gelsin
Gazyagi ve mazot kalin camlar icin kullaniyor camcilarda gordugum kadariyla.Ve zimpara deilde bildimiz bicak biley tasiyla keskin yerleri yavasca torpulediler.Ama dediginiz 80 lik sulu zimparayla kendim ispiralle duzeltmeler yapmistim.Cok fazla yontamiyosunuz ama ise yariyor.Tirtikli yerlerin keskinligini aliyor.Ama en guzeli rodaj tabi...