Camdaki çizik risk oluşturur mu?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Alp bey, bana kalırsa 300 lt lik basınca dayanamaz. mutlak bir sarsıntıda çatlar. ALLAH muhafaza. Eğer dediğiniz gibi çizgi fazla derinse sorun yaratacaksa o bölgeye cizgiyi kapatacak şekilde cam kestirin. Kayıt Kuşak misali. Oraya silikonla yapıştırın. Sonra yamalı camı arka tarafta kalacak şekilde hani görüntüyü bozmaması için.
Birincisi akvaryumu yeni yaptırmışsınız.
İkincisi o çiziği siz oluşturmamışsınız.
Üçüncüsü de (her nedense) tam ortada ve derin olan bu çizik gayet düzgün...
Çizik tam ortada ve biraz da derin olduğunu düşünürsek çok byük olasılıkla elmasla kesmeye çalışırken yanlış yerden çizik atıp sonradan da bir şey olmaz mantığı ile olduğu gibi bırakılmış.
Neden alternatif çözümler aramak yerine yaptırdığınız yere geri götürüp düzeltmesini talep etmiyorsunuz?
Kendi adıma konuşuyorum, ben para vermezdim veya verdiysem de yapılana kadar peşinde koşardım. Hatta bu şekilde uğraştırdığı için geri ödeme, indirim veya ekstra bir şeyler talep ederdim.
Yani çiziğin derinliğini bilmiyorum. Sadece tırnağım takılıyor. 0.25mm tahminim belki fazla olmuş olabilir. Aslında camın yenilenmesini teklif edebilirim(parasını daha vermedim) ama camı değiştirecek kadar önemli bir risk varmı ondan emin değilim. Silikonların sökülüp tekrardan akvaryum camlarının yapıştırılması olayı benim gözümde çok büyüyor. Yama tarzında birşeyin riski ortadan kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorum. Akvaryumu yapan kişiyi arayıp durumu belirttim. Artık gelip bakıcaklar.Olmassa cam değişecek
[QUOTE=redrua]
Yani çiziğin derinliğini bilmiyorum. Sadece tırnağım takılıyor. 0.25mm tahminim belki fazla olmuş olabilir. Aslında camın yenilenmesini teklif edebilirim(parasını daha vermedim) ama camı değiştirecek kadar önemli bir risk varmı ondan emin değilim. Silikonların sökülüp tekrardan akvaryum camlarının yapıştırılması olayı benim gözümde çok büyüyor. Yama tarzında birşeyin riski ortadan kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorum. Akvaryumu yapan kişiyi arayıp durumu belirttim. Artık gelip bakıcaklar.Olmassa cam değişecek
[/QUOTE] Yazdıklarınızı komple okudum.Hiç uğraşmayın akvaryumu geri idae edin.İstedikleri kadar çağırın o akvaryuma birşey olmaz diyecekler.İşinin ehli kişilere yaptırın.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yama bir işe yarar mı acaba yaramazsa parçalayıp çöpe atacam