Camdan ayrılmayan cüce vatozlar?
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2010 00:51
Arkadaşlar akvaryumumda 1 çift damızlık boy cüce vatoz çifti var.Geldiklerinden beri aynı camdalar.Onlara özel tetra wafermix aldım,salatalık attım ama onları oradan başka yerde çok az görüyorum.Zaten ne yemle ne salatalıkla ilgileniyorlar.Yemleri toplamak için dip çekimi yapmaya mecbur kalıyorum adeta.Acaba yanlış yaptığım birşey olabilir mi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2010 16:56
[QUOTE=kilbar]Yemleri gece yatarken yani ışıkları kapatırken atarsan sabaha hiçbirşey kalmadığını göreceksin.[/QUOTE]
Teşekkürler cevap için sanırım bunu denemek daha mantıklı olacak.Çünkü gece ışıkları söndürdüğümde sabah bakıyorum başka yere gelmişler.Sanırım yemi de gece vermeliyim
Teşekkürler cevap için sanırım bunu denemek daha mantıklı olacak.Çünkü gece ışıkları söndürdüğümde sabah bakıyorum başka yere gelmişler.Sanırım yemi de gece vermeliyim
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2010 19:27
Çok hareetli olması da iyi değil. Dün leopar vatozun gayet masumca midyenin üzerini temizliyordu. Sonra bıraktı tan gidiyordu ki midye birden kendini kapattı. Vatozun yan yüzgeci midyenin içinde kaldı. Tabi vatozda panik yaptı hızlıca kaçayım derken yüzgecinin ucu koptu. İnşallah kısa zaman iyileşir.