cani doğuran tankım
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 20:02
Fotoğraf:
Boyut (cm):40
Kapasite (litre):42 litre
Canlılar: 4 d 2 erkek lepistes 4 yavru kılıç 3 neon 40ın üzerinde lepistes yavrusu cabomba eledoa java moss
Malzemeler:ufak iç filtre hava motoru
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:sera vipan baby açık pul yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
fikirlere açığımduhan 2013-02-25 20:09:19
Boyut (cm):40
Kapasite (litre):42 litre
Canlılar: 4 d 2 erkek lepistes 4 yavru kılıç 3 neon 40ın üzerinde lepistes yavrusu cabomba eledoa java moss
Malzemeler:ufak iç filtre hava motoru
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:sera vipan baby açık pul yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
fikirlere açığım
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 20:06
Resimlerin önizlemesi yok. Mesajını tekrar düzenlersen belki gelir. Kopyala yapıştırla zor oluyor tek tek bakması ;)
Metin Dikbas 2013-02-25 20:07:03
Güzel olmuş akvaryumun. Güle güle büyüt yavruları ;)
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 16:42
Tankınız güzel görülüyor.Fakat büyüyen yavrularınızla balıklarınıza dar gelebilecek küçüklükte bir tank.Yavrularınıza kocaman bir Maşaallah diyorum.
Resimdeki yavruluğu ne zamandır kullanmaktasınız?Aynı zamanda yavruluktan memnuniyet durumunuz nedir?
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 18:48
Abi kusara bakma ama akvaryum neden o kadar kirli duruyor ve filtrenin üstündeki kum felan sıkıntı bence lepistes felan renkli canlılar ben göremedim renklerini
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 19:44
[QUOTE=ibrahim hk]
Tankınız güzel görülüyor.Fakat büyüyen yavrularınızla balıklarınıza dar gelebilecek küçüklükte bir tank.Yavrularınıza kocaman bir Maşaallah diyorum.
yavruluktan çok memlunum ismi pen plax yavruluk bide su neden bulanık cam kiri bide biraz kum kaalkıyo
Bide varular 1cm kadar oldu beş gün önce akvaryuma saldım büyüklerle yanyana kovalanmadan yaşıyorlar akvaryumun camını mıknatıslı silecekle sildim filtreyiğde yukarı çektim suyun bulanıklığı geçti
Resimdeki yavruluğu ne zamandır kullanmaktasınız?Aynı zamanda yavruluktan memnuniyet durumunuz nedir?
yavruluktan çok memlunum ismi pen plax yavruluk bide su neden bulanık cam kiri bide biraz kum kaalkıyo
Bide varular 1cm kadar oldu beş gün önce akvaryuma saldım büyüklerle yanyana kovalanmadan yaşıyorlar akvaryumun camını mıknatıslı silecekle sildim filtreyiğde yukarı çektim suyun bulanıklığı geçti
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 20:11
Çok fazla mı yosun var? Yoksa ben mi yanlış görüyorum?..
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 23:05
Bu arada başlıkta ''Cani'' Doğuran Tankı yazıyor...