Canlı Doğuran İçin Yavruluklu Akvaryum Yapımı
Dar olan yavruluk modellerinden bıktığım için senelerden beri aklımda olan fakat yer darlığın dan dolayı yapamadığım yavrulukla akvaryum projemi faaliyete geçirdim. Küçük daracık yavruluklarda balıkların sitrese girip sıkıldıklarını çoğunun ölümlerle sonuşlandığını yada yavruları erkenden doğurduklarını hemen hemen canlı doğuran besleyen herkez az çok bilir. Bu sebepten dolayı çoğu arkadaşımızın kullandığı bir yöntemi küçük bir akvaryuma denedim. Resimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Bu modelin çok daha büyüğünü yapmaya hazırlanıyorum 1.5 metre uzunluğunda olacak. Canlı doğuranların rahatlıkla yüzebileceği ve rahat olabileceği bir akvaryum. Çoğu arkadaşımızında halen kullandığı bir sistem. Gerçi ben bunu daha çocukken bir akvaryumcuda görmüştüm ve hayran kalmıştım çok iyi fikir diye. Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Mesela ne gibi modifiye yapılması gerekir sizce? Yada siz yaptırsaydınız ne gibi değişikler yaptırırdınız. Diğer arkadaşlarda fikir verebilirler. Saygılarımla.
Değerli akvaryum dostu fikir güzel ama diğer arkadaşların dediğine katılıyorum hani şevk aldığınız mini yavruluklarda dikkatle incelerseniz su sirkilasyonu için ızgaralar vardır sizde bu yok dolayısıyla su sirkilasyonu olmaz ve canlılar yeri büyükte olsa sağlıklı gelişemez imkanınız varsa yaptığınız o akvaryumu sadeca yavru akvaryumu olarak kullanınız, derim ben tabii o sonradan ekleneni çıkartıp klasik akvaryum gibi .