Canlı yem üretimi (Kolay yosunlu su yapma)
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 20:28
Öncelikle daha önce hiçbir yerde böyle birşey paylaşılmadı...
furkan8 2012-04-27 20:15:49
Şuan sadece suyun yosunlu olduğunu görebiliyoruz.Su pire siparişim yarın gelicek ve ilk denememi yapıcam olumlu sonuç alırsam tekrar burada paylaşacağım.
Ürün suyun içindeki katı maddeleri yakıyor.Fazla uzatmadan resimlere geçeyim,sorularınızı alt kısımda cevaplayabilirim.
Furkan İşçi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 20:33
Hmm ilginç. Hiç bir şey anlamadım desem? Biraz aletten bahseder misiniz?
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 21:34
O alet nedir? Biraz açıklamısınız.
Ayrıca fotolardaki tarihler doğruysa ve yanlış bakmadıysam 2dk içinde gerçekleşmiş olay bu kadar kısa sürede yosun oluşması zor.
Ayrıca fotolardaki tarihler doğruysa ve yanlış bakmadıysam 2dk içinde gerçekleşmiş olay bu kadar kısa sürede yosun oluşması zor.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 22:45
Evet su 2 dkda bu hale geldi.Ben yosun diye düşünüyorum çünkü suyun kalitesi düştükçe bu yeşillik koyulaşıyor.bu sorularımıza cevabı yarın su pirelerimiz vericek.eğer su pirelerimiz afiyetle tüketir ve bolca ürerse yaşadıık :)
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 23:15
Suya Yaptığınız anlık elektroliz testi. Genelde Su arıtma sistemi satanlarda görünür. O yosun olarak gördüğünüz şey ise sudaki ölü minerallerdir.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 12:08
Al biraz yeşil boya suyun içerisine at oda yosun gibi görünür, sırf rengi benziyo diye yosun demek doğrumu ? Bilip bilmeden yanlış yönlendirme yapıyosunuz.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 12:37
Yanlış yönlendirme mi ?
ben burda yönlendirme yapmadım,sadece resimleri paylaştım.Bugün akşamda deneyimi yapacağım olumlu sonuç alırsam buradan paylaşacağım.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 19:44
Kullandığığnız cihaz nedir ve ne amaçla kullanılır (yada nerelerde) öncelikle ürün hakında ve ne amala üretilmiş bir ürün olduğunu söylerseniz bence daha yararlı olacaktır resimlerde pek anlamsız kalıyuor tam bir bilgilendirme yapmayınca
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 19:53
Kullandığınız cihaz genellikle su arıtma sistemi pazarlayanların kullandığı bir elektroliz cihazı. Oluşan o bulanıklık yosun değil, o aletin metal çubuklarının oksitlenmesinden oluşan pas gibi bir şeydir. Su ne kadar mineralliyse iletkenliği artar ve o kadar fazla bulanık olur. Suya tuz atıp deneyebilirsiniz. Sakın ola ki vatozlara yedirmeye kalkmayın bu pası :)
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2012 20:16
Başlık düzeltildi,
Pireler elime ulaştı ve hemen sudan hazırlayıp pet şişeye koydum,su kahverengi bi hal aldı.
su pirelerim bazı sorunlardan dolayı bugün elime ulaşmadı en kısa sürede bilgilendirme olacak.
Pireler elime ulaştı ve hemen sudan hazırlayıp pet şişeye koydum,su kahverengi bi hal aldı.
10 tane kadar pire attım içine 30 dkdır yaşıyorlar,ayrıntılı bilgileri buradan vereceğim