caretta caretta ne kadar dır
benim şu anda bir terreirumum ve kaplumbağam yok ama almak istiyorum caretta lar ne kadardır?
Lütfen imla kurallarına göre yazılarınızda düzenleme yapınız.
Devamlı küçük harfle yazmayınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selam
Bahsettiğiniz türler koruma altındaki canlılardır ve teraryumlarda bakılamazlar. Geniş su hacimleri isterler.
Saygılar.
bencede en yaygın olalını beslemenizi önenirim bildiğim kadarıyla evet carettalar satılmıyor ve koruma altında olduğu için size yine ve yine kırmızı yanaklı kaplumbağaları yada kaplumağayı beslemenizi öneririm (birde arkadaşlar kırmızı yanaklı kaplumbağaları büyümüyor diyorlar ve benim arkadaşımın kırmızı yanaklı kaplumbağası 3,5 yaşında ona da ilk önce petshoplar büyümez abla demişler ama büyüttü ve şu anda çok büyük olduğu için birilerine vermek istiyor ne kadar zor durumda biliyorum bakamıyacağınız şeyi niyte alıyorsunuz diceksiniz ama kızın suçu ne değil mi?
Lütfen imla kurallarına göre yazılarınızda düzenleme yapınız.
Devamlı küçük harfle yazmayınız.
Benim bundan 6-7 önce aldığım kablumbağa rahat 15 cm büyümüştü ve artık fanusa sığmaz oldu kablumbağaya özel akvaryumda o dönemde yapamayacağıma göre son çare olarak babamla Nevşehire giderken dereden suya bırakmıştık.
Yani gerçektende büyüyorlar ama benim aldığımın kırmızı yanak olmadığı yönünde şüphelerim var çünkü çok çabuk büyüdü.
Kırmızı yanak 1 sene içinde 10 cm'ye kadar ulaşabilir. Benimkiler en azından öyle olmuştu, iyi beslenme, bol güneş, uygun bakım ile. Fanusta kaplumbağa beslenmez. Doğaya terkedilen kaplumbağalar (özellikle kırmızı yanaklar) genelde de zaten yaşayamıyor, çünkü özellikle kırmızı yanak tropikal bir kaplumbağa türü, ısı koşulları bellidir.