Çay süzgecinden Yavruluk
Merhabalar arkadaşlar,
Geçenlerde leptosomalarımı kusturdum ve yavrularını koyucak bir akvaryumum yada yavruluğum elimde yoktu.Bunun üzerine marketten bir adet çay süzgeci aldım kapaklı metalden tel bişey,yavruları içne koydum ve akvaryumun içinde diğer balıkların arasına attım süzgeci işte resimler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ne yaptınız ! Hemen onu çıkartın balıklarınız metalin oksitlenmesi yüzünden çok kısa sürede ölecektir ! Acele edin !
saygılar
İp baglayarak süzgeçi çekmek çok tehlikeli çünki o kapak kısmı açılıyor siz iple çekmek istediginizde açılırda yavru dışarı çıkarsa anında yem olacaktır.
Süleyman Bey, biz ipi bağla demişsek, oda deli değilya ipi bir kaç defa altından ve etrafından dolaştırır. Bi gemici düğümü atar artık.
http://www.akvaryum.com/forum/forum_posts.asp?TID=11183& PN=1&TPN=1
Bilgin olsun ilerde faydasını görebilirsin, kolay gelsin
Saygılarımla...
Evet arkadaşlar gördükki bazı arkadaşlarımız anlamadan bilmeden hemen hemen kesin ve net konuşmalar içerisine girdi, kusura bakmayın şöyle bir şey demek istiyorum akvaryumda demir olmasının zararlarını ve yararlarını biliyormuyuz.(Benim her akvaryumumda bir tane çivi vardır.)
İkincisi görkem beyin akvaryumunun belli bir kısmını görmemize rağmen temizliği ışık ve dekorasyon parçasından temiz düzgün ve gösterişi olan bir akvaryuma sahip olduğunu anlayabiliriz. İçerisine koyduğu süzgecin görüntüyü bozduğunu (Tabi ki görkem beyin bundan haberi vardır )ve bunun kısa bir zamanlık olduğunu anlarız.
Kusura bakmayın bu malzeme demir bile olsa bu balıklar bu kadar kısa süre içerisinde ölmez yaşadıkları yer bizim akvaryumlarımızdan dahamı temiz ve bakımlı .
Ayrıca Görkem Bey zekanıza hayran kaldım, kolay gelsin
Lütfen imla kurallarına biraz daha özen gösterelim, anlayışınız için şimdiden teşekkürlerÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir