çeşme suyunda discus yavrusu vol.2
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2010 10:50
Herkese selamlar. Discus çiftim bir yumurtlama öncesinde larva çıkarmış hatta erkek sırtına yavruları alıp yüzüşe geçmişti, ama yavrular büyümemiş ve erkek tarafından yenmişlerdi
Bu yumurtlamada ise 25 civarı yavru 1 cm geçip hızla büyümeye devam ediyorlar
Maşallahları eksik etmeyelim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2010 16:41
Maşallah kardeşim daha dün bunlar küçücüklerdi. Ne zaman büyüdülerde, ne zaman serpildiler. Kocaman bir Maşallah diyelimde nazrımız değmesin. En yakın zamanda yavruları görmeye gelecem haberin olsun.
Sağlıcakla kal,
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 00:04
Doğan maaşallah. Tamamen musluk suyuylamı başardın bu işi eğer öyleyse bize neler yaptıın konusunda bilgi verirsen çok yardımı olmuş olur.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:48
[QUOTE=BUGRACAGATAY]Doğan maaşallah. Tamamen musluk suyuylamı başardın bu işi eğer öyleyse bize neler yaptıın konusunda bilgi verirsen çok yardımı olmuş olur.[/QUOTE]
Hiçbir katkı yok abi saf çeşme suyu. Yanlız 4 yavru kaybettim nazar değmesi durumuna tekrar inandım desem yalan olmaz
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:52
Abiii discus yavrusu versene bana . Süpersin kardeşim,eline emeğine sağlık,yavru almadığın bir piranha kaldı,baktım beceremiyorum tasma takıp getirecem yanınaama var daha zamanları 1.5 sene kadar:)))
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:55
Tebrikler doğan bey, gerçektende insanları discustan uzaklaştıran bu RO ya illaha gerek olmadığını gayetde güzel göstermişsiniz. Ellerinize sağlık. Sormak istediğim, su değişimi sıklığınız nedir ve % kaçtır ? EFENDİ 2010-03-31 22:55:29
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:56
Maşallah Doğanç uzun zamandır görememiştim. En son konuştuğumuzda hepsini erkek yemiş demiştin bir tanemi ne kaldı diye aklımda kalmış...
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:56
[QUOTE=EFENDİ]Tebrikler doğan bey, gerçektende insanları discustan uzaklaştıran bu RO ya illaha gerek olmadığını gayetde güzel göstermişsiniz. Ellerinize sağlık. Sormak istediğim, su değişimi sıklığınız nedir ve % kaçtır ? [/QUOTE]
[QUOTE=GRAFTT]Maşallah Doğanç uzun zamandır görememiştim. En son konuştuğumuzda hepsini erkek yemiş demiştin bir tanemi ne kaldı diye aklımda kalmış... [/QUOTE] O eski yavrular Polat. Bunlar yenileri
Çift yumurtlayana kadar hergün %25 civarında çekim yapıyorum. Balıklar damızlık artemia dahil çok çeşitli yemle beslenmekteler...
[QUOTE=GRAFTT]Maşallah Doğanç uzun zamandır görememiştim. En son konuştuğumuzda hepsini erkek yemiş demiştin bir tanemi ne kaldı diye aklımda kalmış... [/QUOTE] O eski yavrular Polat. Bunlar yenileri
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 22:58
[QUOTE=citronx]Abiii discus yavrusu versene bana . Süpersin kardeşim,eline emeğine sağlık,yavru almadığın bir piranha kaldı,baktım beceremiyorum tasma takıp getirecem yanınaama var daha zamanları 1.5 sene kadar:)))[/QUOTE]
Kapamba yada moba yavrusuyla takas ederiz abi istersen :)
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 23:01
Sen beslemezsin piranha ısırırlar seni aman besleme:)Unutma yeğeennnn bir gün herkes piranha besleyecekmesele bir kez besleyebilmekte kardeşşşş..Bu aralar gelde bi kahve içelim ,hem daha bebeler bişey olmaz korkma.
citronx 2010-03-31 23:02:35