Çeşmede'ki yedişer metrelik deniz akvaryu
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 19:28
Selam , resimler gerçekten çok güzel , ayrıca birşey belirtmek istiyorum.
Ağız yapısı farklı olan balık Minakop ,
Bu balığı Ümit Hoca biliyordur diye belirttiği balık ise , Sarpa'dır.
Minakop bizim buralarda (Marmara körfezinin en sonu) bataklık alan ve sazlıklarla buluştuğu bölgede bolca var.
Sarpa ise , ege denizine has bir balıktır.Askerde çok yakalardım foça'da.
Paylaştığınız için teşekkürler Doğan Bey.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 20:14
Yerini çok iyi anladım.Fakat balıklara sorsak burada huzurlumusunuz diye?Acaba ne derler?
Öğle saatlerinde bu yerin biraz arkasında Dalyan Koca karı plajındaydık.Bu kadar yakın olduğumuzu bilsem gelir seninle tanışırdım.Paylaşım için teşekkürler Doğan.
Öğle saatlerinde bu yerin biraz arkasında Dalyan Koca karı plajındaydık.Bu kadar yakın olduğumuzu bilsem gelir seninle tanışırdım.Paylaşım için teşekkürler Doğan.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 00:36
[QUOTE=coolkiller]Yerini çok iyi anladım.Fakat balıklara sorsak burada huzurlumusunuz diye?Acaba ne derler?
[/QUOTE]
JaCobSEn__ 2008-07-04 00:37:07
[/QUOTE]
Herkese çok teşekkür ederim. İnanın akvaryumların yanında bütün dünyayı unutuyorsunuz. Balıklar görsel açıdan tank olarak belki mutlu değiller ancak bu kadar büyüyebildiklerine göre gayet iyi bakılıyorlar diyebiliriz.
Barış Bey keşke haberim olsaydı orada olduğunuzdan bende tanışmak isterdim kısmet diyelim.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 01:15
Paylaşım için teşekkürler.. Her an taze balık, burası Ümit ve Atilla hocanın çok hoşuna giderdi..
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 01:15
[QUOTE=fkarakaser]Paylaşım için teşekkürler.. Her an taze balık, burası Ümit ve Atilla hocanın çok hoşuna giderdi..[/QUOTE]
JaCobSEn__ 2008-07-04 01:19:32
Teşekkür ederim Faruk abi. Eminimki Ümit abi ve Atilla hoca buradan ayrılamazdı
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 01:28
Vayy birader gez bakalım gez,helal olsun valla hayat senin. Bizde izine çıkacağız diye yanıp tutuşalım.
Bunlar nasıl balık abi,su görünmüyor.Maşallah demek lazım.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 01:30
[QUOTE=citronx]Vayy birader gez bakalım gez,helal olsun valla hayat senin. Bizde izine çıkacağız diye yanıp tutuşalım.
Bunlar nasıl balık abi,su görünmüyor.Maşallah demek lazım.
[/QUOTE]
Forum gezgini olmak zor sayın mod.um Gelip yerinde görmen lazım abi böyle bir zevk başka yerde yok.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 01:38
Amcamın yazlık Çeşme de,kendisi Avustralya da,anahtarlar bende ama,kim gidecek oraya. Ben hanımı ve Eylül'ü uçak yada vapura bindiremediğim için,gidebileceğim heryere Otobüs olmak zorunda. O da nereye kadar,kısmet kabile belki gider.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 11:29
Herkesin gidip görmesi gerekecek bir yer bence Faruk abi, mutlaka gitmelisin.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 12:21
Çeşmelerede gittik geldik.Akvaryum baya büyükmüş gerçekten.Çekimler için çok teşekkürler Doğan abi.Bakalım sırada nere var.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2008 13:18
[QUOTE=e.duru]Doğan ne bunlar nasıl kıskandım şimdi seni [/QUOTE]
JaCobSEn__ 2008-07-04 13:19:00
Sende gidip görebilirsin sayın Duru
[QUOTE=yigit kocbay]Çeşmelerede gittik geldik.Akvaryum baya büyükmüş gerçekten.Çekimler için çok teşekkürler Doğan abi.Bakalım sırada nere var.[/QUOTE]
Bir kaç yer daha düşünüyorum bakalım Yiğit