cichlidler hakkında bilgi istiyorum
ACEMİ BİR CİKLETSEVER OLARAK SİZE BAZI SOREULARIM OLACAK :
1-PAPAGAN CİKLETLERİ HAKKINDA BİRAZ BİLGİ
2-BENDE 4 PRENSES,3 AHLİ,1 VATOZ VAR. BUNLARIN ARASINA PAPAGAN CİKLET KOYARSAM SORUN OLURMU ?
3- AYRICA ÖNEREBİLECEĞİNİZ CİKLET TÜRLERİ NELER ?
4- VE EN ÖNEMLİSİ. İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA UCUZA BALIK NERELERDEN ALABİLİRİM ? ADRES VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
ZAFER DOĞAN
Lütfen küçük harflarle mesaj yazalım !
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aramıza hoş geldiniz. Lütfen Mustafa beyin uyarılarını dikkate alınız.
Akvaryumunuzda yavru almak düşünceniz yoksa ve akvaryum boyutunuz uygunsa, balıklarınızın arasına papağan koyabilirsiniz. Papağan balığı biraz sert mizaçlı olduğundan genelde tavsiye edilmez.
Önerilecek türler arasında yine akvaryum boyutunuza göre yunus balığı, Kral gibi türler olabilir, ama asıl sorun akvaryumdan ne beklediğiniz. Görüntü açısındansa bu türler uygundur.
Anadolu yakasında ucuz balık satan neresi var tam bilmiyorum ama sitedeki ilanları takip ederek sağlıklı ve ucuz balık temin edebilirsiniz.
Saygılar...
kusura bakmayın dikkat etmemişim. akvaryumun boyu 60 30 40h. 2 ahliyi gönderiyorum çünkü biraz hırçınlar. papaganlar ilgimi çekmişti ama discuss arkasım önermedi. bana önerebileceğiniz ciklet türleri neler. ve istanbul anadolu yakasından alabileceğim yerler nereler ?
simdiden teşekkürler ve tekrar özür
Lütfen, imla kurallarına dikkat ederek yazılarınızda düzenleme yapınız.
1- Iceman 2- Yunus 3- Colico (Çingene) 4- Kadango 5- İmparator türleri birlikte beslenebilir.
Tavsiye isterseniz Sarı Prenses ve Yunus besleyin derim. 4cm balıklardan 8-9 sayısını geçmezseniz iyi olur.
Saygılar.
peki bu saydığınız türlerin resimlerini nerelerden bulabilirim acaba ? bir sorum daha olacak. görüntü itibariye ahli gibi mavi renkte başka bir cichlid varmıdır ? mevcut akvaryumda besleyebilirmiyim ?