Cinsiyetleri ne acaba
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2007 01:10
Rıza bey tam emin değilim ama
1 erkek
2 dişi
3 erkek
4 dişi
Aslında kuyruk uzunluğundan, tırnak uzunlugundan,birde dişilerin yumurta bırakacağından dolayı anüs kısmındaki kabuğun daha geniş olduğundan anlaşılır diye biliyorum. Sizde ona göre tahmin edebilirsiniz.
saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2007 09:48
Birincisi resim erkek ama diğerleri hakkında sağlıklı bir yorum yapamayacağım hiç birşey belli olmuyor.
Fotoğraflarda ön pençeler gözükseydi herşey anlaşılırdı ama tam orada fotoğraflar bitiyor.
Yukarda sabitlenmiş bir başlık var orada herşey çok net gösterilmiş.
Fotoğraflarda ön pençeler gözükseydi herşey anlaşılırdı ama tam orada fotoğraflar bitiyor.
Yukarda sabitlenmiş bir başlık var orada herşey çok net gösterilmiş.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2007 11:53
Hasan bey teşekkür ederiz valla sabit başlıga baktık ama net 2 si dışında digerleri arasında müallakta kaldık ondan sorma geregi duyduk :S
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2007 13:15
Rıza bey elinizde cinsiyeti belli bir tane erkek var onu diğerleriyle kıyaslayabilirsiniz. Erkeklerin cloaca'sı ( anüs deliği ) daha kuyruk ucuna yakındır dişilerde ise vücuda yakın olur.
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2007 13:18
Teşekkür ederim arkadaşlar valla bakıyorum digerlerini birkac özelligi erkek gibi ,birkaç özelligi dişi gibi bende anlayamadım :) 14 cm kapluşlarım ama genede daha oturmamış genel özellikleri tahminimce..