C.Microlepidotus Kasaî ( Yumurtlama Video S.3 )
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 14:57
Fotoğraf:
Boyut (cm): 110*60*60
Kapasite (litre):396 lt
Canlılar: C.Microlepidotus Kasaî , Macrops, L 144 Tül Mavi Göz Vatoz, , Rabbit Snails Poso Orange.
Malzemeler: Eheim 2217, Jager 300w Isıtıcı, Çift Çıkışlı Hava Motoru, Hagos Armatür, Derece, Hagen 0 numara kalsiyum kum.
Akvaryum Bakımı: Hafta bir %15-20 dipten yüzeysel pislikleri alıp yerine aqutanlı taze su ilavesi.
Kullanılan Yemler: Artemia, çeşitli markaların proteinli ve bitkisel yemleri.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera Aquatan Akvaryum özellikleri : Akvaryum Taymur'dan ayrılıp kendi yerini açan Temel Ustanın (Temaks) imalatıdır. Arkası hariç 3 tarafı extra clear camlıdır. Beyaz lake mobilyadır. Kullanım açısından üstü sadece taç çevrilidir, ışıklandırma armatürledir.
farabundo 2014-03-07 13:28:38
Boyut (cm): 110*60*60
Kapasite (litre):396 lt
Canlılar: C.Microlepidotus Kasaî , Macrops, L 144 Tül Mavi Göz Vatoz, , Rabbit Snails Poso Orange.
Malzemeler: Eheim 2217, Jager 300w Isıtıcı, Çift Çıkışlı Hava Motoru, Hagos Armatür, Derece, Hagen 0 numara kalsiyum kum.
Akvaryum Bakımı: Hafta bir %15-20 dipten yüzeysel pislikleri alıp yerine aqutanlı taze su ilavesi.
Kullanılan Yemler: Artemia, çeşitli markaların proteinli ve bitkisel yemleri.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Sera Aquatan
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2013 15:00
Maşallah ,Allah nazarlardan esirgesin .Kitumbaların çoğalması beni sevindirdi. Yavrularını görmeniz dileğiyle. Kayseriden selamlar.
Çağdaş ÖZDOĞAN 2013-09-11 15:12:03
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 14:01
[QUOTE=_erkan_]Mşallah Allah nazarlardan esirgesin Kitumbaların çoğalması beni sevindirdi. Yavrularını görmeniz dileğiyle Kayseriden selamlar
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Erkan bey, iki dişinin ağzı doldu.. Yumurtaları sağmayı düşünmüyorum, bakalım tutabilecekler mi yumurcaklar..:)
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 16:35
Akvaryumda balıklar kadar güzel, lakin tek kusur ölçüsü 130 gibi olması mükemmellik katardı diye düşünüyorum .Albino kitumbalarınızı görünce black bee ile arsında gidip geliyorum .Balıklarınız gibi güzellerini bulursam bende beslemek isterim...
Çağdaş ÖZDOĞAN 2013-09-12 11:04:13
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 16:36
Murat bey, şahane sade bir tank balıklar çok güzel içimden keşke diye geçirdim valla, maşallah.
statistician06 2013-09-11 16:36:27
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 08:19
[QUOTE=sentos]Murat abi en sonunda muradina erdin. Allah can pekligi versin. Saygilar.[/QUOTE]
[QUOTE=hasancicek72]Akvaryumda balıklar kadar güzel, lakin tek kusur ölçüsü 130 gibi olması mükemmellik katardı diye düşünüyorum .Albino kitumbalarınızı görünce black bee ile arsında gidip geliyorum .Balıklarınız gibi güzellerini bulursam bende beslemek isterim... [/QUOTE]farabundo 2013-09-12 17:50:34
İyi dileklerin için teşekkür ederim Serkan.. Senden yavru alsaydım daha ucuza gelebilirdi ama bunlarında görselliği bi başka oldu.
[QUOTE=hasancicek72]Akvaryumda balıklar kadar güzel, lakin tek kusur ölçüsü 130 gibi olması mükemmellik katardı diye düşünüyorum .Albino kitumbalarınızı görünce black bee ile arsında gidip geliyorum .Balıklarınız gibi güzellerini bulursam bende beslemek isterim... [/QUOTE]
Hasan bey, akvaryum derinliği 60cm tuttum böylelikle hem salonda baş köşeye tankı koyabildim, hem de 1 erkek hariç, üç erkek de yer tuttu. Dördüncü erkeği biraz daha izleyip yer tutmaz ise elden çıkarıcam. Bence leptosoma türlerinin hepsi alınıp beslenebilir. Bu zamana kadar dört ayrı türünü besledim, seyir zevki açısından en beğendiğim türdür. Umarım sizde istediğiniz türü bulabilirsiniz. Saygılar..
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 14:26
[QUOTE=statistician06]
Murat bey, şahane sade bir tank balıklar çok güzel içimden keşke diye geçirdim valla, maşallah.
[/QUOTE]
[QUOTE=biolog]Güzel akvaryum ve mükemmel bir tür... tebrikler...[/QUOTE]
[QUOTE=kurban]Balıkların maşallahı var dostum baya iriymişler :) Erkek sayısı azalırsa güzel bir koloni ve düzenli yavru verimi olur inşaallah.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Buğra bey, tank konusunda Temel ustanın işçiliği mükemmeldir, balıklarda erkek sayısı azaltırsam dediğiniz gibi bir tank yavaş yavaş olacak. Sizi de umarım yakın bir zamanda leptosoma'nın değişik türlerini beslerken görürüz.:)
[QUOTE=biolog]Güzel akvaryum ve mükemmel bir tür... tebrikler...[/QUOTE]
Teşekkür ederim..
[QUOTE=kurban]Balıkların maşallahı var dostum baya iriymişler :) Erkek sayısı azalırsa güzel bir koloni ve düzenli yavru verimi olur inşaallah.[/QUOTE]
Teşekkürler Mustafa, yine işi iyi bildiğini gösterdin evet erkek sayısı problem oldu, 2 erkek sandık 4 erkek çıktı. Tabi 4 erkek de benim tanka fazla geldi yavru alan dişilerin hepsi erkek kavgaları dolayısıyla yavrularını attılar. Artık erkekleri elden çıkarıp 2 erkek le yola devam edicem.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 15:04
Murat bey mereba bu balıklara cok hayranım ilerde İNŞALLAH benime böyle güzel bir kolonim olmasını istiyorum. İnşallah bol bol yavru alırsınız. Sizin tanıtımınızı takip edeceğim.
Hayırlı olsun akvaryum ve balıklarınız...
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 16:33
Tebrikler çok güzel bir leptosoma akvaryumu olmuş, siyah fonda albinolar mükemmel bi görüntü oluşturmuşlar....
Saygılar...
Saygılar...