Co2siz Arkaplan Ve Zemin Bitkisi

Ömer KaanÇevrim Dışı

İl: Samsun
Ömer KaanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Saat 1 Dakika önce
[QUOTE=NatHeo]
Merhaba eviniz doğal gazlı ise ısıtıcı 50w bile yeter bence ama siz bilirsiniz black sand i en üste koymak tasarım açısından akvaryumu güzel gösterecektir bencede ama kum ne kadar demir içerikli olsada demir gübresi kullanmalısınız iyi hobiler. [:D][/QUOTE]

Ben sadece yapacağım tabandan bahsettim elbette gübre alacağım sıvı yada tablet şeklinde [:D]
Evimiz doğalgazlı ancak dış cephe olmadığı için benim odam soğuk. Odam da termometre var 22 24 derece arası hep odam. Isıtıcıyı da muhtemelen 22ye sabitlerim diye düşünüyorum oda sıcaklığında kalır oca sıcaklığından düşünce açılır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

NatHeoÇevrim Dışı

İl: Bursa
NatHeoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Saat 31 Dakika önce
[QUOTE=Ömer Kaan]

Ben sadece yapacağım tabandan bahsettim elbette gübre alacağım sıvı yada tablet şeklinde [:D]
Evimiz doğalgazlı ancak dış cephe olmadığı için benim odam soğuk. Odam da termometre var 22 24 derece arası hep odam. Isıtıcıyı da muhtemelen 22ye sabitlerim diye düşünüyorum oda sıcaklığında kalır oca sıcaklığından düşünce açılır.[/QUOTE]
Tablet gübre hiç kullanmadım ama sıvı kullandım Creaqua nın Grow Tech gübresini kullandım biztkileriniz için yeterli ise sizede öneririm zemin harika iyi hobiler.[:D]

Beğenenler: [T]213023,Ömer Kaan[/T]
Teşekkür Edenler: [T]213023,Ömer Kaan[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir