Çok Çok uzun bir aradan sonra L144 Tankım :)
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2014 01:39
Fotoğraf:
maynax 2014-03-09 01:54:49
İlk kurulum :)
Suyu doldurduk
3 gün boş çalıştırıp Su hazırlayıcı kullandıkdan sonra akvaryumun sisteminin oturması için 2 lepistes ve bir elma salyangozu ekledim.
İnternetten satın aldığım bitkiler gerçekten çok kötü durumda geldiler
L144 Erkek ve bütün gece uğraşıp hazırladığım hindistan cevizi kabuğu (güzel oldu be)
Erkek akvaryuma girer girmez hindistan cevizini sahiplendi
Ve Longfin yavrularım vızır vızır dolaşıyorlar
Boyut (cm): 48*27*47
Kapasite (litre): 60 LT
Canlılar:
Kapasite (litre): 60 LT
Canlılar:
Recep abiden aldığım vatozlar (teşekkürler)
10 Adet L144 Longfin yavru 2-4 CM
3 Adet L144 Düz damızlık altı
2 adet kobra ve full red sandığım lepistes (misafir)
1 Adet minik elma salyangozu (misafir)
Malzemeler:
Malzemeler:
siyah bitki kumu-mango kötü bir kaç bitki isimlerini yazamıyacağım
Akvaryum Bakımı: 5 günde bir dip çekimi %10-20
Kullanılan Yemler: henüz tam karar veremedim ama haftada bir salatalık, haşlanmış kırmızı biber ve ıspanak kesinlikle vermeyi düşünüyorum
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sera aquatan ve nitrivic / kumda misket gübre - akvaryum oturunca çok çok az sıvı gübre.
Akvaryum Bakımı: 5 günde bir dip çekimi %10-20
Kullanılan Yemler: henüz tam karar veremedim ama haftada bir salatalık, haşlanmış kırmızı biber ve ıspanak kesinlikle vermeyi düşünüyorum
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: sera aquatan ve nitrivic / kumda misket gübre - akvaryum oturunca çok çok az sıvı gübre.
Önerilere açığım balıklardan yavru almak istiyorum lepistesleri ve salyangozu çıkarıcağım L144 lerimin yanına yavru almamı engellemiyecek yavrulara zarar vermiyecek canlı önerebilirseniz sevinirim :) (Karides düşünüyorum) sizinde fikirlerinizi bekliyorum.
Bu arada 2 Lepistesim ve salyangoza karşılık karides verebilecek birileri varsa çok sevinirim.
Ufak Bir video
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=OcWcy55ix3A[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 10:36
Çok güzel olmuş. Yavru alabildiniz mi? vatoz hiç beslemedim ama bakımı kolaya benziyor. ileride düşünmüyor değilim. canlı balık olarak neon nasıl olur. lepistesleri hiç çıkarmasanız olmuyor mu?
tebrikler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir