çok ilginç olay
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2007 13:06
Bir gün sabah uyandığımda çok ilginç birşey gördüm. Filtrem hava motorlu, filtremin dış çıkışı var. Orası su çekiyor. Japonumun ağzı filtrenin orası kapatmış çıkamıyor. Bir sopayla irttirdim ve çıktı. Birde ne olsun. Ağzı bayağı ileriye gitmiş. Ondan 2 gün sonra öldü. Şimdi önlem aldım.halongan 2007-08-15 22:00:37
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2007 17:22
[QUOTE=oguzacil]Başınız sağolsun. Dediğiniz olayı birtürlü gözümde canlandıramıyorum. Lütfen yardımcı olun.[/QUOTE]
+1 İç filitrelerin pek fazla çekim kuvveti yoktur, nasıl bir filitre kullanıyorsunuz ve markasını yazarsanız sevirim.
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2007 12:19
Atman f201.halongan 2007-08-15 22:01:13
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2007 13:17
Japon balıkları çok meraklıdır. Yiyecek bulma ümidiyle son derece ölümcül hareketlerde bulunabilirler. Bu türden olaylar görülmektedir. Tamamen şansa kalmış bir olay. Hiç beklemediğiniz bir yere sıkışır veya kendini hırpalayabilir. Saygılar
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2007 22:04
Zamanında benimde başıma gelmişti. Malavilerde böyle bir sorunla karşılaşmamışken japon balığında filtreye yakalanma gibi bir sorunla karşılaştım. Bu en çok teleskop veryetelerinde oluyor. Buda japon balıklarının manevra yeteneğinin zayıf olmasından, hızlı yüzememelerinden kaynaklanıyor.
Balığınıza üzüldüm. Geçmiş olsun.
Saygılarımla...
Balığınıza üzüldüm. Geçmiş olsun.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2007 11:03
[QUOTE=Alperus]Atman f201.[/QUOTE]
Benim iç filitrem 8watlık ve balık pisliklerini çekmekten bile aciz,ilerde değiştirmen gerekli anlaşılan.Başınız sagolsun.