Çöpçü yiyen Elma salyangozum
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 22:32
Balık ölü ise yiyebilir. Bunda garip birşey yok. Ama canlı ise Çöpçüde bir problem olmalı. Salyangoza yem olan balık ya hastadır ya ölüdür.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 23:08
Salyangozların çok sık yaptığı birşey ölü balığı yemek benim eski tankımda (50 lt)sadece tek bir salyangoz besliyorum ve ölen bir balığım olursa ona veriyorum 5 dk içinde iskeleti kalıyor balığın o yüzden büyük tankımada koyamıyorum bitkilerimi talan ediyor.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 04:10
Balık canlıydı fakat şu sıralar akvaryumumda balıklarımın kuyruk ve yüzgeçlerinde beyaz noktalar oluştu,beyaz benekmi yoksa mantarmı kararsız kaldım.Mavi ilaçtan kullanıyorum akvaryum 250 tl 4 lepistes ve bir balon molimi kaybettim üzgünüm tedaviler sonuç vermiyor akvaryumu komple boşalymayı ve dezenfekte etmeyi düşünüyorum.
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 11:11
Beyaz benek olmuşlardır bu hastalıkta tedavi yöntemi forumda mevcutdur.Benim başımada gelmişti ama 3 günde erittim hastalığı.Geçmiş olsun.
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 05:57
Şu anda ısıyı 30 derece ve üstüne çıkarmaya uğraşıyorum ve aynı zamanda ilaç kullanımını sürdürüyorum , umudum tedaviyi sağlamak bir balığım daha ölürseçok üzülücem ilginiz için tşk ederim