çöpcü yumurta
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 23:56
Zaten çöpçüler yumurtalarını korumazlar,her zaman yerler.O yüzden ayırmanız gerekiyordu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2010 21:38
Benımkiler 20 gun arayla ikinci yumurtalarını verdiler.Hem sayıları hemde büyüklükleri artmış yumurtaların.Kuluçka makinesine koymayı dusunuyorum bu sefer(altına hava motoru baglananlara),geçen sefer yavru alamadım ne yazıkki.
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 13:22
Benim damızlık komandolarım vardı onlar 80lik standart bi akvarymun yan camının yarsını doldurmuşlardı çok şaşırmışdım.
Çöçüler yumurtaları her zaman yerler, cüce vatozla karıştırmayın .Saygılar
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 00:09
İki camı birbirine 90 derece açıyla silikonlarsanız(akvaryum için özel silikonla), yüksekliğin akvaryumun yüksekliğine kadar. Yani oraya balık geçmeyecek her hangi bir önlem alabilirsiniz(ille de dediğim olucak değil). Ben bu konuları pek bilmiyorum sadece yumurtalara balık değmezse sorun olmaz dedim ve onun için böyle bir şey dedim.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 00:18
Çöpcüler yumurtalarını yerler eğer yumurta almak istiyorsanız boş bir akvaryumda yumurta döktürtüceksiniz sonra damızlıkları alıp metilen dökeceksiniz akvaryuma yumurtalar bozulmasın diye sonra 3 gün bekleyeceksiniz yumurtalar çıksın diye bu arada işi bilen üretici haftada bir yumurta döktürür çöpçüye. barbarosht 2010-03-14 00:18:47
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 01:09
Zaten haftada dokuluyor ben yumurtaları elımle alıp baska bıyerde yasatıyorum sorun olan ben alana kadarkı surecte cok kayıp oluyor aldıktan sonra degıl