Çöpçü Yumurtası
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 11:01
Arkadaşlar çöpçü balığım balığım yumurtaları cama yapıştırıyor ama yumurtular iki sonra kayboluyor yavru alabilmem için ne yapmam gerek yumurtaları toplama imkanı yok gibi geldi bana diğer balıkların yumurtaları yediğini görmedim önerilerinize ve bu konudaki tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var .
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 11:08
http://www.akvaryum.com/forum/adan_zye_çöpçü_bakimi_ve_temel_bilgiler_k187240.asp
Link işinize yarayacaktır.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2008 11:36
Makaleme rağmen cevabı bulamadıysanız sorularınızı alabilirim Hüseyin Bey. unotim123 2008-10-18 11:37:00
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 10:13
Onur bey makaleniz gayet açıklayıcı ama ben hala yavru alamadım balıkları ayırmam şu an için imkansız gibi dün akşam yine cama yapıştırılmış yumurtalar gördüm deneme amaçlı yumurtalardan bir kaç tane alıp cüce vatozların bulunduğu yavruluğa aldım zarar vermemeye özen göstererek tabi kuluçka makinası dahamı mantıklı olurdu yada bu şekilde yavru çıkma ihtimali varmıdır.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 10:19
Cüce vatozlarınız yumurtaları veya yavruları yiyeceklerdir.Bir şey elde edeceğinizi sanmıyorum.Onun yerine ufak boş bir akvaryuma alırsanız daha iyi olur.Tabi bu safhada metilen mavisi ve hava taşı eklemeyi unutmayın.