cüce yavruları
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 02:09
arkadaşlar benim cüce vatozlar yavrulamak üzereama yavru chicled akvaryumundalar cüce vatoz yavruları ve chicled yavruları birlikte dururlarmı chicledler 2 3 cm...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 02:25
sarı yunus
serkan_cetinkolÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 19:42
Dokunacaklarını sanmıyorum.2-3 cmlik yavru malawi akvaryumunda cüce vatoz üretme tecrüben olmamasına karşın 1-2 haftalık cüce yavrularını aynı şartlardaki tanka sorun yaşamaksızın gözlemledim.Rahatsız edeceklerini düşünmüyorum.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 19:46
[QUOTE=mehmet berkant]arkadaşlar benim cüce vatozlar yavrulamak üzereama yavru chicled akvaryumundalar cüce vatoz yavruları ve chicled yavruları birlikte dururlarmı chicledler 2 3 cm...[/QUOTE]
Cücelerin saklanıcakları yerler mevcutsa zararları olmaz. Tırtıklamaya çalışsalarda cüceler kaçıp saklanıcaktır.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 20:11
Yavrular bir şey yapmıyorlar ben düzenli alıyorum.Ama hacim büyük olmalı yavru tankları genelde küçük oluyorda.Biliyorum şans ama damızlık cichlidlerin yanında bile düzenli yavru alan arkadaşım var.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2009 20:33
benim yavru cikletlerle yavru cüce vatozlar aynı yerde pek bi sorun olmuyor şimdilik. ama duruma göre ayır. benim 3 cm lik yavrular vurdu onları ayırmıştım.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2009 22:37
teşekkürler arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2009 21:27
1 cm lerken 100 adet cüce vatoz yavrusu ve 70 kadar ciklet yavrusunu aynı tanka koymuştum, cücelerden yaklaşık20 adet kaldı onlarında çoğunun kuyruğu yarım. Cikletler aç kaldıkça cücelerin uyruklarına saldırıyorlar.